Νέο πρόγραμμα της Protergia με 45% έκπτωση συνέπειας στο ηλεκτρικό ρεύμα

Νέο πρόγραμμα της Protergia με 45% έκπτωση συνέπειας στο ηλεκτρικό ρεύμα
Παρασκευή, 02/10/2020 - 18:29

Ένα νέο πρόγραμμα προσφέρει η Protergia, του ομίλου Mytilineos. Πρόκειται για το Protergia Οικιακό MAX, ένα πρόγραμμα που εξασφαλίζει 45% έκπτωση συνέπειας στο Ηλεκτρικό Ρεύμα, όλο το 24ωρο για 2 ολόκληρα χρόνια.

Η προσφορά απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες και επιβραβεύει τη συνέπεια, προσφέροντας μοναδικά προνόμια στο MAX. Το εκτιμώμενο όφελος επί του συνόλου των χρεώσεων (ανταγωνιστικών και ρυθμιζόμενων) εκτιμάται σε 120€ / έτος. Επιπλέον, η νέα υπηρεσία προσφέρεται χωρίς την καταβολή εγγύησης, εφόσον επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής η πάγια εντολή.

Σημειώνεται ότι με όλες τις υπηρεσίες της Protergia, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν την εφαρμογή myprotergia, ώστε ανά πάσα στιγμή να ελέγχουν τον λογαριασμό τους και να εξοικονομούν ενέργεια, μέσω χρήσιμων συμβουλών.

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 250.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.