Μέλος της ΕΛΕΤΑΕΝ η εταιρία Wattcrop

Μέλος της ΕΛΕΤΑΕΝ η εταιρία Wattcrop
Τετάρτη, 26/07/2023 - 15:26

Η «Wattcrop» με έδρα την Πτολεμαϊδα, αναπτύσσει, κατασκευάζει και διαχειρίζεται έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Wattcrop έγινε περήφανο μέλος της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας, αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εταιρία, υπογραμμίζοντας πως έτσι ενισχύεται και η συμμετοχή της στους ενεργειακούς φορείς της χώρας!

Η συμμετοχή μας σε αυτή την αξιόλογη ένωση σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι μας προς ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον, σημειώνει η Wattcrop και καταλήγει: «Η αφοσίωση της ΕΛΕΤΑΕΝ στην προώθηση λύσεων αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα και όχι μόνο, συντονίζεται βαθιά με τη δική μας αποστολή να προωθήσουμε τη θετική αλλαγή μέσω καινοτόμων πρακτικών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας».

ΗWattcrop αναπτύσσεται δυναμικά στον τομέα της ανάπτυξης φωτοβολταϊκών και αιολικών πάρκων, αλλά και καινοτόμα έργα αποθήκευσης μπαταριών. Μάλιστα, τον Μάρτιο, έλαβε και το χρυσό βραβείο ως η Green start-up της χρονιάς στα Green Brand Awards 2023.

Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2023 - 15:30