Η AVIN στηρίζει για 3η χρονιά το έργο της Ithaca

Η AVIN στηρίζει για 3η χρονιά το έργο της Ithaca
Παρασκευή, 15/12/2023 - 10:14

Εθελοντές της εταιρείας βρέθηκαν στην πλατεία Κουμουνδούρου για να στηρίξουν τις δράσεις της Ithaca

Στις 12 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας της AVIN, εθελοντές της εταιρείας βρέθηκαν στην πλατεία Κουμουνδούρου για να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν το έργο της Ithaca, το οποίο η εταιρεία στηρίζει ήδη προσφέροντας τις ετήσιες ανάγκες σε καύσιμα, τα τελευταία 3 χρόνια.

Οι εργαζόμενοι της AVIN, προσέφεραν ένα «πακέτο ζεστασιάς», με σακίδιο, σκούφο, γάντια, κασκόλ, θερμός και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα στους συνανθρώπους μας που επισκέφθηκαν το κινητό πλυντήριο ρούχων. Επιπλέον, μοιράστηκαν ζεστά ροφήματα, μπισκότα και μπάρες δημητριακών. Η ενέργεια, με τίτλο «Χριστούγεννα για Όλους» είναι μια μέρα προσφοράς για την AVIN, δείχνοντας έμπρακτα το σταθερό ενδιαφέρον της για το κοινωνικό σύνολο και τη βελτίωση της καθημερινότητάς.

Avin_ithaca_gift.jpg

Η Μη-Κερδοσκοπική Οργάνωση Ithaca, ιδρύθηκε το 2015 και δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών και υποστήριξης αστέγων και άλλων ευάλωτων ομάδων. Επιπλέον, η Ithaca λειτουργεί την, πρώτη στην Ευρώπη, κινητή μονάδα πλυντηρίου ρούχων για τον άστεγο πληθυσμό και προσφέρει υπηρεσίες επανένταξης, με στόχο τη μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού που υφίστανται οι άστεγοι. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει πάνω από 9.000 ωφελούμενους, ενώ έχει στηρίξει πάνω από 50 ανθρώπους να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Ithaca_Laundry.jpg

Ο Γενικός Διευθυντής της AVIN, κ. Γιάννης Ραπτάκης, δήλωσε για την πρωτοβουλία: «Όλοι μας στην AVIN επικροτούμε το εξαιρετικά σημαντικό έργο της Ithaca προς τους συνανθρώπους μας, το οποίο στηρίζουμε καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες του Οργανισμού σε καύσιμα. Επειδή όμως οι πράξεις είναι ισχυρότερες από τα λόγια, κάθε χρόνο εργαζόμενοί μας βρίσκονται κοντά στην Ithaca, για να βοηθήσουν στο έργο της έμπρακτα».

Η ΑVIN με ευαισθησία και σεβασμό στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άστεγοι, επικροτεί και στηρίζει την υπέροχη πρωτοβουλία της ομάδας Ithaca και δεσμεύεται να συμβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο στον σκοπό αυτό

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Avin_Ithaca.jpg