Με Μεγάλη Επιτυχία Παρουσιάστηκε στο Πολυτεχνείο των Τιράνων η Μελέτη “SEE Energy Outlook 2022” του ΙΕΝΕ

Με Μεγάλη Επιτυχία Παρουσιάστηκε στο Πολυτεχνείο των Τιράνων η Μελέτη “SEE Energy Outlook 2022” του ΙΕΝΕ
Πέμπτη, 02/02/2023 - 12:38

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η ειδική παρουσίαση της μελέτης αναφοράς του ΙΕΝΕ, “SEE Energy Outlook 2022” (“SEEEO 2022”), στο Πολυτεχνείο των Τιράνων (Polytechnic University of Tirana - UPT) την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023.

Σε ένα κοινό 75 και πλέον ατόμων, που περιλάμβανε επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς από τον χώρο της ενέργειας, ανώτερους κρατικούς αξιωματούχους, διπλωμάτες κλπ., από την Αλβανία αλλά και ευρύτερα, το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης είχε την ευκαιρία να αναδείξει τη σημαντικότερη μελέτη του στη γειτονική χώρα.

Την μελέτη παρουσίασαν ο Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής του Ινστιτούτου κ. Κωστής Σταμπολής και ο Γενικός Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Θεοφύλακτος, ενώ η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Πολυτεχνείο των Τιράνων και την εταιρεία Sea Consulting, ενεργειακή συμβουλευτική με έδρα την Αλβανία και δραστηριότητας σε όλη την περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με εισαγωγικές παρατηρήσεις του πρυτάνεως του Πολυτεχνείου Τιράνων καθηγητή κ. Andrea Maliqari, του Διευθύντος Εταίρου της Sea Consulting, κ. Shkelqim Bozgo, και του καθηγητή κ. Stavri Dhima, Energy and Risk Assessment Consultant και Partner του ΙΕΝΕ στην Αλβανία. Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό, το οποίο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ευρήματα και τα συμπεράσματα του “ SEEEO 2022”.

Είχε προηγηθεί την προηγουμένη, 30 Ιανουαρίου, δεξίωση στην ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα, με οικοδέσποινα την Α.Ε. την πρέσβειρα κ. Κωνσταντίνα Καμίτση, όπου οι εκπρόσωποι του ΙΕΝΕ είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Αλβανίας αλλά και με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον ενεργειακό τομέα της γείτονος.

Τελευταία τροποποίηση στις 02/02/2023 - 13:40