UrbanGlide Ride Escooter All Road 2: Το απόλυτο πατίνι για καθημερινή μετακίνηση

UrbanGlide Ride Escooter All Road 2: Το απόλυτο πατίνι για καθημερινή μετακίνηση
Unsplash
Πέμπτη, 29/09/2022 - 17:18

Η γαλλική UrbanGlide, μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων urban mobility, επεκτείνει την παλέτα των e-scooters που διαθέτει, με το νέο μοντέλο UrbanGlide Escooter All Road 2.

Το ολοκαίνουριο UrbanGlide All Road 2 συνδυάζει δύναμη, ευελιξία και ασφάλεια σε κάθε διαδρομή! Με φουσκωτούς τροχούς 10”, διπλές αναρτήσεις εμπρός και πίσω μπορεί να διανύσει μία απόσταση έως 40 km μετά από μία απλή φόρτιση. Αυτά του τα χαρακτηριστικά το καθιστούν το απόλυτο πατίνι για την καθημερινή σας οικολογική μετακίνηση μέσα στην πόλη.

Τα e-scooters είναι φιλικά προς το περιβάλλον μέσα μεταφοράς, που εξοικονομούν στο χρήστη χρόνο και χρήμα, ενώ παράλληλα προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία μετακίνησης. Είναι ιδανικά για διαδρομές εντός του αστικού ιστού, όπου η έντονη κίνηση στους δρόμους και η δυσκολία εύρεσης χώρου στάθμευσης δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών. Το ηλεκτρικό πατίνι All Road 2 προσφέρει απίστευτη άνεση και ευελιξία, για να γίνει ο ιδανικός σας σύντροφος που θα σας πάει παντού.

Με στυλ και εργονομία

Το All Road 2 της UrbanGlide είναι ένα πολύ πρακτικό ηλεκτρικό πατίνι με κομψή και λιτή σχεδίαση. Διαθέτει μαύρο χρώμα με διακριτικές λευκές και κόκκινες λεπτομέρειες, για να ταιριάζει σε κάθε φύλο και περίσταση. Φέρει εύκολα αναδιπλούμενο σύστημα, που επιτρέπει την άνετη μεταφορά και αποθήκευση του, οπουδήποτε επιθυμεί ο κάτοχος του. Η μεγάλη αντιολισθητική του πλατφόρμα παρέχει άνετη οδήγηση.

Η ισχύς συναντά την ασφάλεια

Το ηλεκτρικό πατίνι All Road 2 της UrbanGlide παρέχει μοναδική ασφάλεια. Φέρει δύο φουσκωτούς τροχούς 10’’ που παρέχουν σταθερότητα και άνεση, ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα εύκολης υπερπήδησης εμποδίων. Τα δύο δισκόφρενα βοηθούν στην αποφυγή οποιασδήποτε μορφής κινδύνων στο δρόμο, ακόμα και όταν το όχημα έχει αρκετά υψηλή ταχύτητα. Οι τέσσερις αναρτήσεις του (2 μπροστά και 2 πίσω) απορροφούν όλους τους κραδασμούς, για να δίνουν την ψευδαίσθηση στον οδηγό ότι μετακινείται κατά μήκος ενός επίπεδου εδάφους, ακόμα και όταν στην πραγματικότητα διασχίζει τον πιο ανώμαλο δρόμο.

Ο πανίσχυρος κινητήρας 500W του All Road 2 με 3 λειτουργίες ταχύτητας, προσφέρει τη δυνατότητα ανάβασης πλαγιάς κλίσης έως 25 μοιρών, ενώ το πατίνι μπορεί να πιάσει μέγιστη ταχύτητα έως και 25 km/h! Παράλληλα, χάρη στην 48 V μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 10.000 mAh, η οποία φορτίζει πλήρως μέσα σε μόλις 5 ώρες, ο χρήστης μπορεί να οδηγεί για έως και 40 km, χωρίς καμία διακοπή, απολαμβάνοντας μεγάλη αυτονομία. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν το νέο e-scooter της UrbanGlide ιδανικό όχι μόνο για μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και για μικρές εξορμήσεις στην εξοχή.

Έχεις τον έλεγχο

Πέρα από τη μοναδική αίσθηση ασφάλειας και την απίστευτη αυτονομία που προσφέρει το All Road 2 της UrbanGlide, παρέχει επίσης δυνατότητα άμεσου ελέγχου για όλες τις λειτουργίες. Πιο συγκεκριμένα, είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη, έγχρωμη οθόνη LCD, η οποία επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο την παρακολούθηση πληροφοριών που σχετίζονται με την ταχύτητα και το επίπεδο της μπαταρίας, ώστε ο αναβάτης να μπορεί να αλλάξει τρόπο οδήγησης αν το κρίνει απαραίτητο. Το τιμόνι διαθέτει επίσης χειριστήριο επιτάχυνσης, για να έχει ο οδηγός τον απόλυτο έλεγχο της ταχύτητας του οχήματος του. Επιπλέον, ο μπροστινός προβολέας LED, το πίσω φως και τα πλευρικά φώτα LED παρέχουν απόλυτο έλεγχο και οδήγηση χωρίς προβλήματα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Τα πατίνια της UrbanGlide διατίθενται στην ελληνική αγορά από την Divitec AE, υπεύθυνη για την εγγύηση και το service, μέσω δικτύου καταστημάτων και online shops.