Δημόσια Διαβούλευση της πρότασης 2ης τροποποίησης του Κώδικα ΑΣΦΑ Αλεξανδρούπολης

Δημόσια Διαβούλευση της πρότασης 2ης τροποποίησης του Κώδικα ΑΣΦΑ Αλεξανδρούπολης
Δευτέρα, 15/01/2024 - 09:26

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024.

Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων θέτει σε δημόσια διαβούλευση την εισήγηση του Διαχειριστή του Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΑΣΦΑ) Αλεξανδρούπολης, Gastrade, σχετικά με την 2η Αναθεώρηση του Κώδικα Διαχείρισης του Τερματικού Σταθμού ΥΦΑ στην Αλεξανδρούπολη, όπως αυτή υποβλήθηκε στην Αρχή με το υπ’ αριθμ. 634/1/ΚΣ/12.01.2024 έγγραφο του Διαχειριστή του ΑΣΦΑ, στο πλαίσιο των οριζόμενων στο Μέρος Γ, Τμήμα ΙΙ, Παράρτημα 3 του Κανονισμού Αδειών Φυσικού Αερίου (Β΄3430/17.08.2018).

Η αναθεώρηση αφορά στην εισαγωγή μεταβατικής διάταξης (14.4) για το πρώτο χρόνο λειτουργίας του ΑΣΦΑ Αλεξανδρούπολης.

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑAΕY με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εγγράφως.

Η ΡΑΑΕΥ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ή/και των απόψεών του.

Κείμενο πρότασης 2ης Αναθεώρησης Κώδικα

Κείμενο πρότασης 2ης Αναθεώρησης Κώδικα με σήμανση αλλαγών