HELLENiQ ENERGY: Διπλή βράβευση στα People Excellence Awards 2023

HELLENiQ ENERGY: Διπλή βράβευση στα People Excellence Awards 2023
Παρασκευή, 06/10/2023 - 11:31

Η HELLENiQ ENERGY συμμετείχε στο θεσμό των People Excellence Awards 2023 που διοργάνωσε η εταιρεία KPMG, αποσπώντας διπλό βραβείο τόσο από τους επικεφαλής HR όσο και από τους CEOs εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, στην κατηγορία «Αξιοποίηση δεδομένων ανθρώπινου δυναμικού για τις αποφάσεις του αύριο».

Ο θεσμός έχει καθιερωθεί, με στόχο την ενθάρρυνση και έμπρακτη στήριξη του ρόλου του ανθρώπινου δυναμικού, θέτοντας ένα πλαίσιο για τον εντοπισμό, ανάδειξη, δημοσιοποίηση και επιβράβευση πρακτικών που μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Η διάκριση στην κατηγορία αυτή επιβράβευσε τις πρακτικές που εφάρμοσε η Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου, στο πλαίσιο των προγραμμάτων μετεξέλιξης και μετασχηματισμού, μέσω της ψηφιοποίησης και αυτοματοποίησης διαδικασιών και αναφορών Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και της βελτιστοποίησης των οργανωτικών δομών, βάσει των αναγκών και της στρατηγικής του Ομίλου. Η διάκριση αυτή έρχεται σε αναγνώριση της συνεχούς επένδυσης του Ομίλου στο ανθρώπινο δυναμικό του.

Με αυτή την αφορμή, ο κ. Αλέξανδρος Τζαδήμας, Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Υπηρεσιών Ομίλου, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για την οικογένεια HR της HELLENiQ ENERGY η βράβευση στην κατηγορία ‘Αξιοποιώντας τα δεδομένα ανθρώπινου δυναμικού για τις αποφάσεις του αύριο’. Το βραβείο αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά των συνεργατών μου και όλων των συναδέρφων στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και αφιερώνεται σε αυτούς. Ελπίζοντας να αποτελέσουμε έμπνευση και για άλλες εταιρείες, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την υποστήριξη των στόχων του Ομίλου μας».

Tα People Excellence Awards αποτελούν την εξέλιξη των Βραβείων Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Awards) της KPMG, τα οποία μετρούν 16 χρόνια επιτυχημένης διεξαγωγής στον κλάδο.