Η RECOM Technologies επεκτείνει τη σειρά φωτοβολταϊκών μονάδων PUMA

Η RECOM Technologies επεκτείνει τη σειρά φωτοβολταϊκών μονάδων PUMA
Τετάρτη, 21/09/2022 - 13:33

Η RECOM Technologies, κορυφαία εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ευρωπαϊκός κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μονάδων Bloomberg Tier 1, επεκτείνει τη σειρά PUMA και ανακοινώνει τη νέα σειρά bifacial double glass PUMA 660-675Wp.

Κατάλληλη για εμπορικές και βιομηχανικές λύσεις, αυτή η νέα σειρά, με τη μέγιστη απόδοσή της, αντιπροσωπεύει την πιο αποτελεσματική λύση της αγοράς.

Με 25 έτη εγγύηση προϊόντος, τα πλαίσια Puma βασίζονται στην τεχνολογία shingled, η οποία επιτρέπει μεγαλύτερη πυκνότητα κυψελών από τα τυπικά πλαίσια half-cut. Η τεχνολογία shingled εξαλείφει την παραδοσιακή σύνδεσηκορδέλας με συνδέσεις πλακών στη σειρά. Αφαιρώντας τις συγκολλημένες κορδέλες, η ενεργή περιοχή της μονάδας βελτιώνεται και οι θερμικές καταπονήσεις μειώνονται – με αποτέλεσμα την εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία σε σχέση με τις τυπικές διασυνδέσεις.

Με υψηλότερη απόδοση ανά επιφάνεια, τα πλαίσια Puma προσφέρουν εξαιρετική απόδοση aκόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες καθώς και σε χαμηλής έντασης ηλιακής ακτινοβολίας.

Χάρη στη τεχνολογία shingled, η σειρά PUMA της RECOM (435-450Wpοικιακόκαι 660-675Wp βιομηχανικό) υπόσχεται ανώτερη απόδοση και αξιοπιστία. Με μειωμένα κενά και μεγαλύτερη ενεργή επιφάνεια, η σειρά PUMA εξασφαλίζει υψηλή ενεργειακή απόδοση. Εκτός από κορυφαία ισχύ (έως 675Wp) και χαμηλό θερμικό συντελεστή(-0.34) οι μονάδες εξασφαλίζουν μειωμένη απώλεια αντίστασης, μειωμένο κινδυνο μικρορωγμών, υψηλότερη πυκνότητα κυψελών και όλα αυτά με ξεχωριστό σχεδιασμό υψηλής αισθητικής. Επιπλέονδιαθέτουν5% υψηλότερηπαραγωγήανάμονάδαεπιφάνειαςκαιτομοναδικόχαρακτηριστικότηςπαραγωγήςενέργειαςακόμακαισεσυνθήκες νεφώσεων (80% καλύτερηαπόδοσηυπόσκιά).

«Οι ηλιακές μονάδες PUMA 660-670Wp είναι η ιδανική λύση για εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις που στοχεύουν σε υψηλή απόδοση, ανθεκτικότητα και χαμηλό κόστος», δήλωσε ο Hamlet Tunyan, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της RECOM Technologies. «Με πρωτοποριακές καινοτομίες ενισχύουμε τη δέσμευσή μας προς την ενεργειακή ανεξαρτησία των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων και των κοινοτήτων, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και στην μετάβαση της πράσινης ενέργειας».

Τεχνικές Προδιαγραφές

  • BifacialΜονοκρυσταλλικόDouble Glass
  • 25 έτη Εγγύηση Προϊόντος
  • Έως 30 έτη Μεταβίβαση Εγγύησης Γραμμικής Απόδοσης
  • Εγγύηση Απόδοσης 87,2% μετά από 25 έτη
  • Πάνω από 60Wpμεγαλύτερη απόδοση μονάδας σε σχέση με τα συμβατικά πλαίσια
  • Aπόδοση Μονάδας έως 21,7%
  • Μειωμένος Κίνδυνος Μικρορωγμών
  • Χαμηλό LCOE
  • Μειωμένο Κόστος Μεταφορικών

Οι μονάδες παραγωγής της RECOM είναι πιστοποιημένες με τα πρότυπα ISO 9001 και 14001 και η σειρά PUMA είναι πλήρως πιστοποιημένη με τα πρότυπα IEC61215 & 61730, Salt mist (IEC 61701), Αμμωνία (IEC62716) και PID (IEC 62804).

Η RECOM υποστηρίζει γρήγορες και αξιόπιστες παραδόσεις διασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα των προϊόντων σε αποθήκες στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενεργειακές λύσεις της RECOM, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://recom-tech.com.

Τελευταία τροποποίηση στις 21/09/2022 - 13:36