Λογαριασμοί ρεύματος: Όλες οι νέες αυξήσεις - Δείτε τα τιμολόγια της ΔΕΗ και όλων των προμηθευτών

Λογαριασμοί ρεύματος: Όλες οι νέες αυξήσεις - Δείτε τα τιμολόγια της ΔΕΗ και όλων των προμηθευτών
Κυριακή, 22/10/2023 - 08:35

Αυξημένοι λογαριασμοί ρεύματος αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα. Δείτε τα τιμολόγια της ΔΕΗ και όλων των προμηθευτών.

Αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος ανακοίνωσαν οι εταιρείες προμήθειας για τον Νοέμβριο. Είναι ενδεικτικό ότι στη συντριπτική πλειονότητα των τιμολογίων καταγράφονται διψήφια ποσοστά αυξήσεων, ενώ υπάρχουν προϊόντα που σπάνε το «φράγμα» των 20 λεπτών του ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Η ΔΕΗ για τον μήνα Νοέμβριο ανεβάζει το Γ1/Γ1Ν οικιακό τιμολόγιο σχεδόν κατά 10%. Η ανταγωνιστική χρέωση για τις μηνιαίες καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες διαμορφώνεται στα 0,17 ευρώ ανά κιλοβατώρα από 0,155 ευρώ ανά κιλοβατώρα τον Οκτώβριο.

Στο προϊόν ΔΕΗ myHome 4All, η χρέωση για τις πρώτες 500 κιλοβατώρες κατανάλωσης διαμορφώνεται στα 16,5 λεπτά ανά KWh, από 15 λεπτά. Πάνω από το συγκεκριμένο όριο, κάθε κιλοβατώρα θα χρεώνεται με 22,1 λεπτά του ευρώ ανά KWh, από 20,6 λεπτά ανά KWh τον μήνα που διανύουμε.Η δημόσια εταιρεία είχε πέντε μήνες να αναπροσαρμόσει τα τιμολόγια της.

Η Protergia ανακοίνωσε χρέωση 22,54 λεπτά του ευρώ ανά kWh στο πρόγραμμα Οικιακό MVP Reward.

Επίσης, η Protergia λάνσαρε από τον Σεπτέμβριο ένα νέο προϊόν, το Protergia Οικιακό Value+, το οποίο για τον επόμενο μήνα θα έχει χρέωση 12,54 λεπτά ανά kWh, από 8,88 λεπτά τον Οκτώβριο.

Στο πρόγραμμα Elpedison Green Economy, η χρέωση της Elpedison είναι 17,5 λεπτά ανά kWh, από 13,5 λεπτά.

21,27 λεπτά ανά kWh θα είναι η χρέωση της Elpedison στο πρόγραμμα που προσφέρει έκπτωση συνέπειας (Συνέπεια Day), συνυπολογίζοντας το bonus εμπρόθεσμης εξόφλησης.

Στο πρόγραμμα Simply Generous Home της ΗΡΩΝ, για τους νέους πελάτες και όσα νοικοκυριά δεν έχουν συμπληρώσει 6μηνο, η χρέωση θα είναι 13,95 λεπτά του ευρώ ανά kWh. Στο πρόγραμμα Generous Home η ΗΡΩΝ ανακοίνωσε χρέωση 21,4 λεπτά ανά κιλοβατώρα, από 19,5 λεπτά τον Οκτώβριο. Ο τιμοκατάλογος του συγκεκριμένου προγράμματος με την έκπτωση συνέπειας 20% είναι 17,12 λεπτά ανά kWh.

Η χρέωση της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στο πρόγραμμα Μaxi Free+ θα είναι 13,9 λεπτά ανά KWh, από 12,4 λεπτά τον Οκτώβριο. Η χρέωση είναι στα 10,4 λεπτά ανά KWh (συνυπολογίζοντας και την έκπτωση συνέπειας.

Η χρέωση της ΖeniΘ στο βασικό της πρόγραμμα (Power Home Basic) διαμορφώνεται στα 23,3 λεπτά ανά kWh τον επόμενο μήνα, για τις πρώτες 270 κιλοβατώρες κατανάλωσης.

Στο πρόγραμμα Power Home Now ανακοινώθηκε χρέωση 9,9 λεπτών ανά kWh, αποτελώντας ένα από τα ελάχιστα τιμολόγια που μειώνονται τον Νοέμβριο.

Αυξημένο σε σχέση με τον Οκτώβριο είναι το πρόγραμμα On Time της NRG, όπου η αρχική χρέωση διαμορφώνεται στα 20,6 λεπτά ανά kWh, από 17,5 λεπτά ανά kWh. Με την έκπτωση 10%, η χρέωση διαμορφώνεται στα 18,54 λεπτά ανά kWh, από 15,75 λεπτά.

Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει ένα νέο πρόγραμμα, το OnTime+. Πιο συγκεκριμένα, η χρέωση για τον επόμενο μήνα είναι 11,7 λεπτά ανά kWh.

- 16,5 λεπτά ανά kWh είναι η χρέωση της ΕΛΙΝ τον Νοέμβριο στο πρόγραμμα Power On! Home Bonus- (με την εκπτ. συνέπειας), με άνοδο κατά 29% σε σχέση με τον μήνα που διανύουμε (12,8 λεπτά ανά kWh).