Η ROLCO παρασκευάζει προϊόντα με ενέργεια που προέρχεται 100% από ΑΠΕ

Η ROLCO παρασκευάζει προϊόντα με ενέργεια που προέρχεται 100% από ΑΠΕ
Τετάρτη, 08/11/2023 - 11:57

Στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) επενδύει συστηματικά η ROLCO, η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παραγωγική μονάδα απορρυπαντικών στην Ελλάδα, με τη διαδικασία παραγωγής προϊόντων των δικών της σημάτων να προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από αυτές.

Για περισσότερο από μια πενταετία, η ROLCO μειώνει σταδιακά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα σε όλο το εύρος της παραγωγικής της διαδικασίας που αφορά τις δικές τις μάρκες με ετήσια παραγωγή πλέον των 13.000 τόνων απορρυπαντικών και καθαριστικών, που αντιστοιχούν σε περισσότερους από 118 κωδικούς προϊόντων της, όπως: MyPlanet, BabyPlanet, ROL, ESSEX, BIONOL & ROLI.

Στο πλαίσιο αυτό, η RΟLCO έχει υιοθετήσει ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες στο σύνολο της παραγωγής της, καινοτόμες συνθέσεις και πρακτικές μείωσης του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος στη συσκευασία, παρασκευάζοντας προϊόντα με ενέργεια που προέρχεται100% από ΑΠΕ. Σημειώνεται πως με αυτόν τον τρόπο, η ROLCO διασφαλίζει ενέργεια που αντιστοιχεί σε περισσότερες από 700.000 KWh ετησίως, εξοικονομώντας έτσι πάνω από 800 τόνους CO2 από το περιβάλλον που θα είχαν αποβληθεί αν είχαν χρησιμοποιηθεί ΚWh ενέργειας από μη ανανεώσιμες πηγές.

«Στην εποχή της κλιματικής αλλαγής που οι πράσινες μορφές ενέργειας καθίστανται βασική προτεραιότητα ολοένα και περισσότερων επιχειρήσεων, η ROLCO αφουγκράζεται τις τάσεις και με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία, επενδύει συστηματικά στην ορθολογική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων, στοχεύοντας σε ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον για όλους» σημειώνει η εταιρεία στην ίδια ανακοίνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 08/11/2023 - 12:15