iSolarCloud: Η Sungrow παρουσιάζει τη νέα γενιά της καινοτόμου εφαρμογής διαχείρισης και παρακολούθησης φωτοβολταϊκών συστημάτων

iSolarCloud: Η Sungrow παρουσιάζει τη νέα γενιά της καινοτόμου εφαρμογής διαχείρισης και παρακολούθησης φωτοβολταϊκών συστημάτων
Δευτέρα, 11/09/2023 - 12:28

Με ακόμα περισσότερες δυνατότητες, αλλά και βελτιωμένη χρηστικότητα για αποτελεσματικότερη Λειτουργία και Συντήρηση (O&M) των φωτοβολταϊκών συστημάτων, η Sungrow προσφέρει τη νέα γενιά της δωρεάν εφαρμογής iSolarCloud.

Ως κορυφαία εταιρεία εξέλιξης και παραγωγής inverter και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, η Sungrow προχώρησε στη διάθεση της αναβαθμισμένης έκδοσης της καινοτόμου εφαρμογής iSolarCloud, μέσω της οποίας είναι δυνατή η λειτουργία και η συντήρηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων που αξιοποιούν προϊόντα της Εταιρείας. Η νέα εφαρμογή προσφέρει ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία στη λειτουργία και συντήρηση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, επιτρέποντας σε πραγματικό χρόνο την ακριβή παρακολούθηση μιας σειράς κρίσιμων παραμέτρων, τη συλλογή δεδομένων, αλλά και τη ρύθμιση σειράς λειτουργιών από απόσταση. Όλα τα παραπάνω είναι δυνατά μέσω μιας σχεδίασης, η οποία ξεχωρίζει για την ευκολία χρήσης και την ελκυστική αισθητική.

New_iSolarCloud__4.png

Αναβαθμισμένη εμπειρικά χρήσης και Έξυπνη Διαχείριση

Η νέα εφαρμογή iSolarClou συμβάλλει στην αυξημένη αποδοτικότητα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος. Έχει τη δυνατότητα άμεσης διάγνωσης πιθανών δυσλειτουργιών ενημερώνοντας το χρήστη μέσω App Notification ή email, ενημέρωση σε περίπτωση που κάποιο πάνελ παρουσιάζει βλάβη, αλλά και δυνατότητα αναβάθμισης από απόσταση, χωρίς να απαιτείται η παρουσία τεχνικού προσωπικού επί τόπου στο χώρο όπου βρίσκεται το φωτοβολταϊκό σύστημα.

Με δύο λόγια, η νέα εφαρμογή είναι απόλυτα εστιασμένη στις ανάγκες του χρήστη, ενώ την ίδια στιγμή περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα σενάρια χρήσης, διαθέτοντας πλέον και λειτουργία που αφορά στη φόρτιση Ηλεκτρικών Οχημάτων (EV), συμβάλλοντας με ουσιαστικό τρόπο σε ένα περισσότερο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής.

Αυξημένη Ασφάλεια και Προσταία

Το νέο iSolarCloud αποτελεί ένα από τα λίγα αντίστοιχα προϊόντα, το οποίο διαθέτει μια σειρά σημαντικών πιστοποιήσεων, όπως το πρότυπο ασφάλειας δεδομένων IEC6244, ενώ καλύπτει και τον κανονισμό GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζει την προστασία των δεδομένων, δίνοντας τη σιγουριά της απόλυτης ασφάλειας στον χρήστη.

Ευκολότερη Χρήση

Βασικό χαρακτηριστικό του νέου iSolarCloud αποτελεί η εύκολη, πρακτική και ξεκούραστη χρήση, στοιχεία που έχουν επιτευχθεί χάρη στα νέα γραφικά και τη νέα αρχιτεκτονική λειτουργίας. Για την απεικόνιση της αποδοτικότητας του φωτοβολταϊκού συστήματος αξιοποιείται σχεδίαση 2.5D με δυναμική απεικόνιση, ενώ οι πίνακες προσφέρουν άμεσα και με σαφήνεια όλα τα σχετικά δεδομένα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγκαταστήσουν τη νέο εφαρμογή μέσω των Google Play Store και App Store κάνοντας αναζήτηση του iSolarCloud.

Μέχρι σήμερα, η πρώτη γενιά του iSolarCloud εξυπηρετεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες σε περισσότερες από 150 χώρες. Η νέα γενιά της εφαρμογής αποτελεί ακόμα ένα βήμα της Sungrow, προς τη συνεχή εξέλιξη λύσεων που συμβάλουν στην ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και την πορεία προς ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

New_iSolarCloud__3.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 11/09/2023 - 12:35