Goldair Cargo: Χάλκινη Διάκριση από την Ecovadis για τις επιχειρηματικές της πρακτικές

Goldair Cargo: Χάλκινη Διάκριση από την Ecovadis για τις επιχειρηματικές της πρακτικές
Unsplash
Δευτέρα, 13/02/2023 - 18:41

Η Goldair Cargo, έλαβε τη χάλκινη διάκριση για τις επιχειρηματικές της πρακτικές και την προσήλωσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη από την EcoVadis, τον κορυφαίο οργανισμό αξιολόγησης εταιρικής βιωσιμότητας παγκοσμίως, για τις κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές που εφαρμόζει σχετικά με θέματα υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Η μεθοδολογία αξιολόγησης της Ecovadis εστιάζει στην αξιολόγηση της επίδοσης σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας χρησιμοποιώντας διεθνή πρότυπα και βέλτιστες πρακτικές. H αξιολόγηση επικεντρώνεται σε 21 ζητήματα τα οποία ομαδοποιούνται σε 4 θεματικές ενότητες και αφορούν στο περιβάλλον, στις εργασιακές πρακτικές και τα ανθρωπινά δικαιώματα, στην επιχειρηματική ηθική και στην υπεύθυνη εφοδιαστική αλυσίδα.

Ο κ. Ζακ Κισέογλου, Αν. Διευθύνων Σύμβουλος της Goldair Cargo δήλωσε ότι: «Με αυτή τη διάκριση, επιβεβαιώνεται η δέσμευση της Goldair Cargo στην εφαρμογή υπεύθυνων επιχειρηματικών πρακτικών στα θέματα βιώσιμης ανάπτυξης.

Στόχος μας είναι να αποτελούμε μια υπεύθυνη εταιρεία, που σέβεται την κοινωνία και λειτουργεί πάντα με ηθικό τρόπο για τους πελάτες, τους εργαζομένους και τους προμηθευτές της, συμβάλλοντας σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους».