Έκθεση φωτογραφίας από τον Ο.ΦΥ.ΠΕ.ΚΑ.: Η προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την ματιά σου

Έκθεση φωτογραφίας από τον Ο.ΦΥ.ΠΕ.ΚΑ.: Η προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την ματιά σου
Παρασκευή, 22/07/2022 - 08:27

Για την ανάδειξη των προστατευόμενων περιοχών της Αττικής.

Η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Πάρνηθας, Σχινιά και Προστατευόμενων Περιοχών Σαρωνικού Κόλπου τουΟ.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.και τοMEDASSET-Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών, καλούν ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, αλλά και όλους τους λάτρεις της φύσης να συμμετέχουν στην Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο: ‘’Η προστασία του Περιβάλλοντος μέσα από την ματιά σου», για την ανάδειξη των προστατευόμενων περιοχών της Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το φωτογραφικό τους υλικό έως τις 26 Αυγούστου 2022 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή χρησιμοποιώντας την ειδική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα CoastWatch©

Στόχος της έκθεσης φωτογραφίας είναι αφενός η προβολή της μεγάληςοικολογικής αξίαςτων προστατευόμενων περιοχών της Αττικής και τωνπροστατευόμενων ειδώνπου φιλοξενούν και αφετέρου ηευαισθητοποίησητουκοινού, μέσω της ενεργής συμμετοχής του στη διαμόρφωση της έκθεσης.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας θα γίνουν στοΤεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίουστις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 9 Οκτωβρίου.

Φωτογράφισεκαι εσύ τιςπροστατευόμενεςπεριοχέςτηςΑττικήςκαι ανάδειξε τημοναδική ομορφιάαλλά και τιςπροκλήσειςπου αντιμετωπίζουν!

Η Έκθεση Φωτογραφίας’ Η Προστασία του Περιβάλλοντος μέσα από την ματιά σου’’πραγματοποιείται με ανάδοχο φορέα υπηρεσιών το MEDASSET, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δράσεις Ορθολογικής Διαχείρισης, Αποκατάστασης και Στοχευμένης Ενημέρωσης/Ευαισθητοποίησης για τα Παράκτια και Θαλάσσια Οικοσυστήματα της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Πάρνηθας, Σχινιά και Προστατευόμενων Περιοχών Σαρωνικού Κόλπου του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής», μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020.

Όροι Συμμετοχής

Τελευταία τροποποίηση στις 23/07/2022 - 08:20