Δ Δ της ΡΑΕ στο πλαίσιο θέσπισης Εγχειριδίων Εφαρμογής του Κώδικα Διαχείρισης του ΕΔΔΗΕ

Δ Δ της ΡΑΕ στο πλαίσιο θέσπισης Εγχειριδίων Εφαρμογής του Κώδικα Διαχείρισης του ΕΔΔΗΕ
Πέμπτη, 21/07/2022 - 08:37

Συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση της ΡΑΕ για τα Εγχειρίδια του Κώδικα Διαχείρισης ΕΔΔΗΕ», μέχρι και τηνΠαρασκευή30 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΡΑΕ, στο πλαίσιο της διαδικασίας θέσπισης των Εγχειριδίων Εφαρμογής του Κώδικα Διαχείρισης του ΕΔΔΗΕ κατά το άρθρο 128 παρ. 3 του ν.4001/2011 και το άρθρο 2 του Κώδικα, θέτει σε δημόσια διαβούλευση εισήγηση του Διαχειριστή Δικτύου για τα ακόλουθα Εγχειρίδια:

  1. Εγχειρίδιο Ποιότητας Ενέργειας(Τμήμα III του Κώδικα)
  2. Εγχειρίδιο Ποιότητας Εξυπηρέτησης(Τμήμα III του Κώδικα)
  3. Εγχειρίδιο Χρεώσεων Σύνδεσης Καταναλωτών(Τμήμα ΙΧ του Κώδικα)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στη διαβούλευση υποβάλλοντας τις απόψεις τους ηλεκτρονικά, στη διεύθυνσηΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ή εγγράφως, με θέμα «Συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση της ΡΑΕ για τα Εγχειρίδια του Κώδικα Διαχείρισης ΕΔΔΗΕ», μέχρι και τηνΠαρασκευή30 Σεπτεμβρίου 2022.

Η ΡΑΕ, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 5 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν.2690/1999, ΦΕΚ Α’ 45), θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση καθώς και το περιεχόμενο των σχετικών εγγράφων, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο συμμετέχων αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.