H Sungrow διατηρεί την πρώτη θέση στον κόσμο και το 2022 στην προμήθεια inverter φωτοβολταϊκών

H Sungrow διατηρεί την πρώτη θέση στον κόσμο και το 2022 στην προμήθεια inverter φωτοβολταϊκών
Δευτέρα, 03/07/2023 - 15:09
  • Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε πρόσφατα ο ανεξάρτητος οργανισμός S&P Global Commodity Insights, και το 2022, η Sungrow είναι ο Νο1 προμηθευτής inverter φωτοβολταϊκών με παράδοση 77GWac την περασμένη χρονιά.
  • Με περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η Sungrow διαθέτει τη μεγαλύτερη ομάδας R&D στον τομέα της και μια πλήρη γκάμα λύσεων που περιλαμβάνει inverter φωτοβολταϊκών, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας (ESS), φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων και συστήματα παραγωγής υδρογόνου.

Η πρόσφατη ανακοίνωση των στοιχείων από τον ανεξάρτητο οργανισμό S&P Global Commodity Insights για τις παραδόσεις inverter φωτοβολταϊκών το 2022, επιβεβαίωσαν τη 1η θέση της Sungrow και για την περασμένη χρονιά, με παραδόσεις inverter συνολικής ισχύος 77GWac.

Η δέσμευση της Sungrow για καινοτομία και προηγμένες λύσεις ώθησαν την επιτυχία της. Με έξι κέντρα έρευνας και εξέλιξης σε: Hefei, Shanghai, Nanjing, Shenzhen, Γερμανία και Ολλανδία, αλλά και τη μεγαλύτερη ομάδα R&D στον τομέα της, η Sungrow παραμένει σταθερά στην κορυφή των εξελίξεων. Παράλληλα, η Εταιρεία διεύρυνε περαιτέρω το δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών της σε παγκόσμιο επίπεδο, διασφαλίζοντας υψηλότατο βαθμό υποστήριξης για όλες τις λύσεις που προσφέρει σε οικιακές, βιομηχανικές και μεγάλης κλίμακας εφαρμογές.

Η κυριαρχία της Sungrow επεκτείνεται σε όλες τις αγορές του κόσμου, στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Ασία και Ωκεανία, καθώς και στη Μέση Ανατολή. Διατηρώντας την κορυφαία θέση στην παράδοση inverter φωτοβολταΪκών, η Sungrow συνέβαλε και το 2022 στην ενεργειακή μετάβαση περισσότερων από 150 χωρών.

Εκτός από τα inverter φωτοβολταϊκών, το χαρτοφυλάκιο προηγμένων λύσεων της Sungrow περιλαμβάνει επίσης συστήματα αποθήκευσης ενέργειας (ESS), καινοτόμα συστήματα πλωτών φωτοβολταϊκών, φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αλλά και συστήματα παραγωγής υδρογόνου.

Σχετικά με τη Sungrow

Η Sungrow Power Supply Co., Ltd. είναι ο πλέον αξιόπιστος κατασκευαστής Inverter (αντιστροφέων), με περισσότερα από 340 GW εγκατεστημένα σε παγκόσμια κλίμακα ως τον Δεκέμβριο του 2022. Η Sungrow ιδρύθηκε το 1997 από τον Πανεπιστημιακό Καθηγητή, Cao Renxian και είναι ο ηγέτης στην έρευνα και ανάπτυξη ηλιακών Inverters. Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη εξειδικευμένη ομάδα R&D στον κλάδο, το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής Inverters στον κόσμο και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, η Sungrow προσφέρει λύσεις φωτοβολταϊκών Inverters και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για εφαρμογές κοινής ωφέλειας, εμπορικές, βιομηχανικές και οικιακές εφαρμογές, καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένες λύσεις πλωτών φωτοβολταϊκών σταθμών. Επίσης προσφέρει καινοτόμες λύσεις φόρτισης εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων, καθώς και συστήματα παραγωγής υδρογόνου. Με μια ισχυρή πορεία 26 ετών στον χώρο των φωτοβολταϊκών, τα προϊόντα της Sungrow τροφοδοτούν με ενέργεια πάνω από 150 χώρες παγκοσμίως. Η Sungrow με συνέπεια κινείται δυναμικά, ώστε να καταστεί ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία μετατροπής φιλικής προς το περιβάλλον ενέργειας, κάνοντας πράξη τη δέσμευση της: «Καθαρή Ενέργεια για Όλους».

Στην Ελλάδα, η Sungrow διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής και υποστήριξης με κάλυψη του συνόλου της επικράτειας. Η εξειδικευμένη ομάδα στελεχών της Sungrow στην Ελλάδα, εξασφαλίζει το υψηλό επίπεδο ποιότητας των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας στη χώρα, αξιοποιώντας την τεχνολογική υπεροχή, το ισχυρό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και την πελατοκεντρική προσέγγιση που χαρακτηρίζουν την Sungrow σε παγκόσμιο επίπεδο...