Η Hellenic Hydrogen στο πλευρό της κολυμβήτριας Άννας Ντουντουνάκη

Η Hellenic Hydrogen στο πλευρό της κολυμβήτριας Άννας Ντουντουνάκη
Deltio Typou
Τετάρτη, 22/11/2023 - 17:33

Η Hellenic Hydrogen, στέκεται στο πλευρό της Άννας Ντουντουνάκη και προχωρά σε χορηγική συνεργασία με την κορυφαία Ελληνίδα κολυμβήτρια.

Με στόχο την έμπρακτη υποστήριξη του αθλητισμού αλλά και της ελληνικής εκπροσώπησης σε παγκόσμιες διοργανώσεις, η Hellenic Hydrogen στέκεται περήφανα δίπλα στην Άννα Ντουντουνάκη, ενόψει της προετοιμασίας της προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η Άννα είναι η πρώτη Ελληνίδα κολυμβήτρια που κέρδισε χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εγκαινιάζοντας έτσι ένα νέο και γεμάτο προοπτικές κεφάλαιο για το άθλημα της κολύμβησης. Τα στοιχεία αυτά ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το όραμα της Hellenic Hydrogen να πρωτοπορήσει και να πρωταγωνιστήσει στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στον ενεργειακό κλάδο. Αξίες όπως η συνέπεια, η επιμονή, η υπευθυνότητα, η εργατικότητα και το ήθος διέπουν τόσο τον χαρακτήρα της Άννας όσο και το επιχειρηματικό φάσμα και τρόπο λειτουργίας της Hellenic Hydrogen.

Η Άννα γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 1995 στα Χανιά και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακό σε Commercial and Corporate Law στο University of London. Το 2016, μόλις 20 ετών, συμμετείχε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο. Αγωνίστηκε στα 100 μέτρα πεταλούδα γυναικών, τερματίζοντας 17η, με χρόνο 58.27 δευτερόλεπτα, θέτοντας ένα νέο εθνικό ρεκόρ. Το 2019 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στη Γλασκώβη, ενώ τον Μάιο του 2021 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 50αρας πισίνας, κατακτώντας έτσι τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας κολυμβήτριας με χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στις 25 Ιουλίου 2021 αγωνίστηκε στα 100 μέτρα πεταλούδα γυναικών στους ημιτελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, όπου κατέλαβε την 9η θέση, διανύοντας την απόσταση των 100 μέτρων σε 57.25 δευτερόλεπτα, θέτοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Έχοντας συνδέσει το όνομα της με τις πολυάριθμες επιτυχίες και διακρίσεις σε πανελλήνια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και με την ήρεμη δύναμη του νερού, η Άννα θα συνεχίσει το ταξίδι της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 με αρωγό την Ηellenic Hydrogen που θα φροντίσει ουσιαστικά και έμπρακτα την προετοιμασία της.