H Messaritis Ανανεώσιμες συμμετείχε στις Ημέρες Καριέρας της ΔΥΠΑ

H Messaritis Ανανεώσιμες συμμετείχε στις Ημέρες Καριέρας της ΔΥΠΑ
Τετάρτη, 05/07/2023 - 12:32

H Messaritis Ανανεώσιμες σε μία προσπάθεια να στηρίξει τους νεοεισερχόμενους επαγγελματίες σε τεχνικά επαγγέλματα, συμμετείχε στο 1ο Open Day Επαγγελματικής – Τεχνικής Εκπαίδευσης που διοργανώθηκε από την ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

Η εκδήλωση είχε στόχο την ενημέρωση απόφοιτων από τεχνικές σχόλες (ΕΠΑΣ, ΠΕΠΑΣ και ΙΕΚ) για τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης. Στελέχη της Messaritis Ανανεώσιμες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους επισκέπτες της εκδήλωσης, να παρουσιάσουν τις ανάγκες του κλάδου των φωτοβολταϊκών για τεχνικούς και να συνομιλήσουν με επαγγελματίες του χώρου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 45 επιχειρήσεις και πραγματοποιήθηκαν δύο πάνελ ανοιχτής συζήτησης με θέμα τις ανάγκες των επιχειρήσεων και τις δεξιότητες του μέλλοντος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Διοικητής της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης καθώς και εκπρόσωποι επιχειρήσεων.

Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέλος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Εξειδικεύεται στην κατασκευή, λειτουργία & συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών με αδιάλειπτη παρουσία από το 2007. Μέχρι σήμερα έχει αναλάβει την υλοποίηση, λειτουργία και συντήρηση έργων συνολικής ισχύος πάνω από 150MW σε περισσότερους από 25 νομούς της χώρας, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες επενδυτικές λύσεις για τους πελάτες της.