SKY express: Νέα διαφημιστική καμπάνια «Ταξίδεψε όπως ΕΣΥ θέλεις».

SKY express: Νέα διαφημιστική καμπάνια «Ταξίδεψε όπως ΕΣΥ θέλεις».
Deltio Typou
Τρίτη, 11/04/2023 - 17:00

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της μεγάλης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας SKY express, με κεντρικό μήνυμα «Ταξίδεψε όπως ΕΣΥ θέλεις», απευθύνεται σε όσους θέλουν να ταξιδεύουν χωρίς προκαθορισμένα πακέτα ταξιδιωτικών εμπειριών, βασισμένοι στις δικές τους μοναδικές επιλογές και επιθυμίες.

Γιατί μόνο τότε το ταξίδι σε αγαπημένους προορισμούς μετατρέπεται σε πραγματική αίσθηση ελευθερίας.

Το μήνυμα «Ταξίδεψε όπως ΕΣΥ θέλεις» δεν αποτελεί απλώς μια προτροπή. Συνοψίζει όλα όσα αντιπροσωπεύει μία σύγχρονη αεροπορική εταιρεία που αφουγκράζεται το μέλλον και τις ανάγκες των ταξιδιωτών κι ανταποκρίνεται με τρόπο σύγχρονο στις απαιτήσεις τους.

Η ασυναγώνιστη ταξιδιωτική εμπειρία με τη SKY express χτίζεται μέσα από ένα συνδυασμό ανταγωνιστικών ναύλων, πρωτοποριακών υπηρεσιών και ανέσεων για όλους τους επιβάτες, αφού όλοι μπορούν να έχουν και χειραποσκευή και προσωπικό αντικείμενο, χωρίς καμία χρέωση σε όλους τους τύπους ναύλων.

Ακόμη, παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε επιβάτη, εφόσον το επιθυμεί, να προσθέσει και άλλες υπηρεσίες ή να επιλέξει τον ENJOY ναύλο, που τις εμπεριέχει όλες χωρίς επιπλέον χρέωση. Πιο συγκεκριμένα, οι επιπρόσθετες υπηρεσίες αφορούν σε πρόσβαση στα VIP Lounges της SKY express, ταχύτερη διέλευση από τον έλεγχο ασφαλείας με το Fast Lane, προσθήκη επιπλέον αποσκευών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι επιβάτες μπορούν να παραγγείλουν ό,τι επιθυμούν -για τις πτήσεις εξωτερικού- από τον ανανεωμένο κατάλογο των DRINKS & BITES.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η SKY express, καταδεικνύουν την εξέλιξη στον τομέα των αερομεταφορών. Προσφέρονται από μία αεροπορική εταιρεία που, όχι μόνο επενδύει και μεγαλώνει, αλλά ενεργεί με συνείδηση για το περιβάλλον, έχοντας ως στόχο την ελαχιστοποίηση της σπάταλης τροφίμων κατά τη διάρκεια της πτήσης. Με την προσφορά αποκλειστικά κρύων γευμάτων κατά τη διάρκεια της πτήσης, αποφεύγεται η κατανάλωση ενέργειας ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον πράσινο χαρακτήρα της εταιρείας.

Η SKY express απαντά στις ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά προσφέροντας προσωποποιημένη ταξιδιωτική εμπειρία: από τον εργαζόμενο και το στέλεχος που ταξιδεύει για επαγγελματικούς σκοπούς, το νέο και το φοιτητή που επιλέγει να ταξιδέψει αεροπορικώς προς και από τον τόπο σπουδών του ή απλά για διασκέδαση, αλλά και για την οικογένεια με παιδιά που επιθυμεί να σχεδιάσει με άνεση κάθε βήμα της ταξιδιωτικής εμπειρίας. Κάθε ταξίδι είναι μια εμπειρία τόσο μοναδική όσο ο και καθένας επιβάτης ξεχωριστά!

Για την απόδοση της νέας φιλοσοφίας της SKY express και την υλοποίηση της καμπάνιας εργάστηκε η ομάδα της Soho Square Athens. Την παραγωγή ανέλαβε η Filmiki Productions και τη σκηνοθεσία ο Μπάμπης Μακρίδης. Η καμπάνια προβάλλεται ήδη στην τηλεόραση και στα ψηφιακά Μέσα.