ΔΕΗ και Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας υπέγραψαν συμφωνητικό συνεργασίας για τα επόμενα 2 χρόνια

ΔΕΗ και Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας υπέγραψαν συμφωνητικό συνεργασίας για τα επόμενα 2 χρόνια
Δευτέρα, 13/02/2023 - 09:47

ΗΔΕΗ, ο μεγαλύτερος πάροχος και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, στηρίζει το έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίαςγια την ανάπτυξη του αθλήματος, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Μεγάλου Χορηγού της Ε.Ο.Π., μιας από τις ιστορικότερες, αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας.

Ο Πρόεδρος τηςΕ.Ο.Π. Βασίλης Διαμαντόπουλος, δήλωσε: «Η Ομοσπονδία μας υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά και τιμή τηνΔΕΗως Μεγάλο Χορηγό στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας. Η σημαντικότερη παράμετρος για τη συνεργασία της Ομοσπονδίας με τηΔΕΗείναι η απόλυτα αξιόπιστη και επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία της στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Η νέα αυτή δυναμική συνεργασία, έρχεται να προσθέσει περαιτέρω αξία και στις δύο πλευρές, δύο ιστορικούς οργανισμούς με επιτυχημένη πορεία και διακρίσεις, ενισχύοντας την κοινή στρατηγική υλοποίησης δράσεων με επίκεντρο το περιβάλλον. Επιπλέον, με την υποστήριξη της ΔΕΗ ως μεγάλου χορηγού, η Ε.Ο.Π., που μετρά πάνω από 130 χρόνια παρουσίας στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού και διακρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 με τους πρώτους Ολυμπιονίκες ποδηλάτες, θα στρέψει το βλέμμα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του2024και 2028, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για διάκριση».

Από την πλευρά τηςΔΕΗ, η Σοφία Δήμτσα, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας, τόνισε: «ΗΔΕΗ, πιστή στη δέσμευσή της, συνεχίζει να υλοποιεί ενέργειες που στοχεύουν σε ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους. Μέσα από τη συνεργασία μας με τηνΕ.Ο.Π.,στηρίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας. Ως Μεγάλος Χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, επιβεβαιώνουμε τη σύνδεσή μας με το ποδήλατο. Μια ισχυρή σχέση που έχει ξεκινήσει δυναμικά ήδη από το 2021 με πολλές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και το δικό μας,ΔΕΗ e-bike festival,το πρώτο φεστιβάλ ηλεκτρικών ποδηλάτων στη χώρα, με στόχο την ενημέρωση και τη στροφή προς τη βιώσιμη κινητικότητα. Φέρνουμε το ποδήλατο πιο κοντά στην καθημερινότητα όλων με σημαντικές συνεργασίες, όπως αυτή που ξεκινά σήμερα με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας».