Νέα ημερομηνία για την Ημέρα Καριέρας της WATT+VOLT

Νέα ημερομηνία για την Ημέρα Καριέρας της WATT+VOLT
Τρίτη, 07/02/2023 - 12:49

Το Open Career Event της WATT+VOLT αλλάζει ημέρα διεξαγωγής λόγω της κακοκαιρίας και για την ασφάλεια όλων, μεταφέρεται την Τετάρτη 15/2 από τις 10:00 μέχρι τις 19:00, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λεωφόρο Κηφισίας 217Αστο Μαρούσι!

Με αφορμή την αλλαγή αυτή, παρατείνεται η περίοδος δήλωσης συμμετοχής για όσους ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στο event, οι οποίοι μπορούν να το κάνουν εύκολα δηλώνοντας συμμετοχή μέσω της φόρμας που θα βρουν εδώ: ( https://watt-volt.typeform.com/to/JEeV8CxF)

Οι υποψήφιοι WATT+VOLTers θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανθρώπους της εταιρείας και να μάθουν όσα χρειάζονται για τη θέση του ενεργειακού συμβούλου, η οποία μπορεί να αποτελέσει το νέο επιτυχημένο βήμα στην καριέρα τους. Η θέση περιλαμβάνει: δυνατότητες εκπαίδευσης, σταθερό ωράριο εργασίας και μηνιαίο μισθό, bonus 400€ με την πρόσληψη, συμφέρουσες παροχές ρεύματος και φυσικού αερίου, δυνατότητα τηλεργασίας κ.α.

Οι Ημέρες Καριέρας της WATT+VOLT έχουν πλέον καθιερωθεί και βοηθούν με τον καλύτερο τρόπο όσους θέλουν να δώσουν ενέργεια ανανέωσης και επιτυχίας στην καριέρα τους!