Κοζάνη: Πρόσκληση συνεργασίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2022

Κοζάνη: Πρόσκληση συνεργασίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2022
Πέμπτη, 04/08/2022 - 08:07

Ετήσιο θέμα οι «Καλύτερες συνδέσεις» με στόχο να αναδείξει και να ενισχύσει τις συνέργειες, τη δημιουργικότητα, την αφοσίωση και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βιώσιμη κινητικότητα.

Ο Δήμος Κοζάνης στο πλαίσιο του σχεδιασμού του για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022, καλεί πολίτες, Φορείς, Συλλόγους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση με θέμα «Καλύτερες συνδέσεις» και σύνθημα «Συνδυάζω-Μετακινούμαι» (https://mobilityweek.eu/), αποστέλλοντας ολοκληρωμένες ιδέες και προτάσεις.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, με στόχο την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και μεταφοράς στον αστικό ιστό και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης.

Το ετήσιο θέμα «Καλύτερες συνδέσεις» επιδιώκει να αναδείξει και να ενισχύσει τις συνέργειες, τη δημιουργικότητα, την αφοσίωση και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βιώσιμη κινητικότητα.

Με ομαδική προσπάθεια και συλλογικό σχεδιασμό, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και την περιβαλλοντική αναβάθμιση του Δήμου μας.

Σας καλούμε λοιπόν να μας στείλετε, έως και τις 22 Αυγούστου 2022, τις προτάσεις σας για την διοργάνωση δράσεων στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2022 - 10:16