Ηλεκτρονική διαβούλευση στο πλαίσιο του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Δήμου Αθηναίων

Ηλεκτρονική διαβούλευση στο πλαίσιο του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Δήμου Αθηναίων
Τετάρτη, 03/08/2022 - 19:55

Ο Δήμος Αθηναίων συγκαταλέγεται μεταξύ των Δήμων της χώρας που εντάχθηκε προς χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.).

Ως «Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)» ορίζεται το πρόγραμμα χωροθέτησης δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης Η/Ο κανονικής ισχύος (ήτοι AC ή DC συσκευές ισχύος 3,7 kW έως 22 kW) ή υψηλής ισχύος (AC ή DC συσκευές ισχύος >22kW) και θέσεων στάθμευσης Η/Ο, που εκπονείται από τους δήμους εντός των διοικητικών τους ορίων.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται ανοιχτή ηλεκτρονική διαβούλευση για την καταγραφή των απόψεων φορέων και πολιτών τόσο σχετικά με την ηλεκτροκίνηση όσο και με την χωροθέτηση των σημείων επαναφόρτισης Η/Ο εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων με σκοπό τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και χρηστικού δικτύου ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών της περιοχής.

Για συμμετοχή στη διαβούλευση κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/tWAA1kL7CE4T2qAE7

Τα αποτελέσματα της Διαβούλευσης θα ληφθούν υπόψη στον τελικό σχεδιασμό του δικτύου των σημείων επαναφόρτισης Η/Ο εντός των ορίων του Δήμου.

Σας καλούμε να εκφράσετε τις απόψεις και τα σχόλιά σας καθώς με αυτό τον τρόπο όλοι μαζί συν-σχεδιάζουμε το μέλλον μας προς την ενεργειακή μετάβαση και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022.

Τελευταία τροποποίηση στις 03/08/2022 - 20:01