Protergia: Επιτυχημένη η παρουσία της στην έκθεση Xenia 2023

Protergia: Επιτυχημένη η παρουσία της στην έκθεση Xenia 2023
Παρασκευή, 01/12/2023 - 14:39

Χιλιάδες στελέχη από τον κλάδο τουτουρισμούκαι της φιλοξενίας επισκέφθηκαν τηνέκθεση Xeniaπου πραγματοποιήθηκε στις25,26 και 27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Περισσότεροι από 520 εκθέτες παρουσίασαν προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες που απαντούν σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων του κλάδου της βιομηχανίας του τουρισμού.

Για την Protergia, τον μεγαλύτερο ιδιώτη πάροχο ενέργειας στην Ελλάδα και αναπόσπαστο μέλος της MYTILINEOS, με περισσότερους από 500.000 πελάτεςκαι ένα διευρυμένο δίκτυο που αριθμεί85 φυσικά καταστήματασε όλη την Ελλάδα και περισσότερα από 1.000 σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, η επιτυχία ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Οι επισκέπτες τουπεριπτέρου της Protergia, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για όλα τα καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα αλλά και τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες στην αγορά της ενέργειας. Συγκεκριμένα, ανακάλυψαν νέες συμφέρουσες λύσεις για την ενεργειακή εξέλιξη της επιχείρησής τους όπως: τοChargespot powered by Protergia, την ολοκληρωμένη λύση για τηνηλεκτροκίνησηπου προσφέρει στους επαγγελματίες μοναδικά οφέλη για την επιχείρησή και τους πελάτες τους, αλλά και την υπηρεσίαProtergia SunSaveμέσα από την οποία έχουν τη δυνατότητα να παράγουν τη δική τους ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο, να την αποθηκεύουν σε μπαταρίες και να την αξιοποιούν για την επιχείρησή τους.

Η Protergia συνεχίζει σταθερά να προσφέρει στους πελάτες της τα πιο καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες ενέργειας που ωφελούν με μοναδικό τρόπο τις επιχειρήσεις τους.

protergia1.jpg