Συνεργασία ΔΕΔΔΗΕ με Αδειούχους Ηλεκτρολόγους

Συνεργασία ΔΕΔΔΗΕ με Αδειούχους Ηλεκτρολόγους
Δευτέρα, 19/06/2023 - 15:17

Επίσκεψη στα γραφεία της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας (ΔΠΚΕ) του ΔΕΔΔΗΕ, πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, κλιμάκιο των Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ελλάδος.

Οι εκπρόσωποι των Σωματείων συναντήθηκαν με τον κ. Αθανασιάδη Γεώργιο Διευθυντή, τον κ. Νικολαΐδη Γεώργιο Βοηθό Διευθυντή, τον κ. Μπέη Ευάγγελο Βοηθό Διευθυντή, τον κ. Φούντα Κωνσταντίνο Τομεάρχη ΤΤΕΔ, τον κ. Τσιλογιάννη Δημήτριο Τομεάρχη ΜΔ & ΜΔ και τον κ. Γκολφάκη Αθανάσιο Υποτομεάρχη ΤΤΕΔ.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Γ.Γραμματέας της ΠΟΣΕΗ και πρόεδρος του ΣΕΗ Μαγνησίας κ. Μαουσίδης Σεραφείμ μαζί με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΗ κ. Τσάκα Ιωάννη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι- μέλη των ΣΕΗ Μαγνησίας, ΣΕΗ Λάρισας, ΣΕΗ Καρδίτσας, ΣΕΗ Εύβοιας, ΣΕΗ Λαμίας, ΣΕΗ Φωκίδας & Αράχωβας, ΣΕΗ Λοκρίδας και ΣΕΗ Λιβαδειάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και σε κλίμα φιλικό και εγκάρδιο, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των υπηρεσιών του ΔΕΔΔΗΕ με τους Αδειούχους Εγκαταστάτες Ηλεκτρολόγους, καθώς και θέματα που αφορούν προβλήματα των πολιτών.

Η συνάντηση κρίθηκε και από τις δύο πλευρές επιτυχής και συμφωνήθηκε ότι ο δίαυλος επικοινωνίας θα συνεχιστεί προς όφελος όλων.