WATT+VOLT: Δεύτερος γύρος για το ΦΕΡΕ-ΚΕΡΔΙΣΕ που ξανακληρώνει 10.000€ σε έναν υπερτυχερό

WATT+VOLT: Δεύτερος γύρος για το ΦΕΡΕ-ΚΕΡΔΙΣΕ που ξανακληρώνει 10.000€ σε έναν υπερτυχερό
Τρίτη, 18/10/2022 - 15:33

Μετά τον υπερτυχερό από τη Δράμα που έφερε τον λογαριασμό του στο κατάστημα της περιοχής και κέρδισε, η WATT+VOLT έρχεται να ξανακληρώσει10.000€ μετρητά!

Ο τρόπος συμμετοχής παραμένει ίδιος και είναι πανεύκολος! Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για να μπουν στην κλήρωση είναι να επισκεφθούν 1 από τα 85 καταστήματα της WATT+VOLT με τον λογαριασμό τους, από όποιον πάροχο κι αν είναι, μέχρι και τις31/12/2022.

Οι εξειδικευμένοι και άρτια εκπαιδευμένοι WATT+VOLTers θα είναι εκεί για να τους εξηγήσουν τα πάντα για τους λογαριασμούς τους αλλά και να τους προσφέρουν χρήσιμα tips ενέργειας. Έτσι λοιπόν, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία με μία μόλις επίσκεψη να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με το ρεύμα τους, να πάρουν επιτόπου δώρα έκπληξη και φυσικά να διεκδικήσουν τα10.000€ μετρητά!

Συνδυάζοντας το expertise της στην εξυπηρέτηση και την παροχή μίας ολοκληρωμένης εμπειρίας ενέργειας, η WATT+VOLT με το ΦΕΡΕ-ΚΕΡΔΙΣΕ κάνει για ακόμη μια φορά την καθημερινότητα των καταναλωτών πιο συναρπαστική συνεχίζοντας να μοιράζει δώρα.

Γιατί στη WATT+VOLT, οι εκπλήξεις δε σταματάνε ποτέ!