Σαββατοκύριακο γεμάτο ενέργεια από τη ΔΕΗ

Σαββατοκύριακο γεμάτο ενέργεια από τη ΔΕΗ
Τρίτη, 31/05/2022 - 15:24
Περισσότεροι από 7.000 φίλοι του ποδηλάτου έλαβαν μέρος στον 27ο Ποδηλατικό Γύρο Αθήνας την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 - Στην πλατεία Συντάγματος για το διήμερο και το πρώτο φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα το ΔΕΗ e-bike Festival

Χιλιάδες φίλοι του ποδηλάτου κάθε ηλικίας, ηλεκτρικά ποδήλατα, παιχνίδια και δώρα γέμισαν την πλατεία Συντάγματος το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου 2022 στο πλαίσιο του 27ου Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας.

Με περισσότερους από 7.000 ποδηλάτες που έλαβαν μέρος στην ξεχωριστή γιορτή άθλησης και ψυχαγωγίας του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με μεγάλο χορηγό τη ΔΕΗ, πλημμύρισαν οι δρόμοι του κέντρου της πόλης την Κυριακή 29 Μαΐου 2022. Την εκκίνηση έδωσαν η Πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ Νίκη Αραμπατζή και η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας ΔΕΗ, Σοφία Δήμτσα. Η ΔΕΗ Cycling Team, έκανε την πρώτη, επίσημη εμφάνισή της με πλήθος εργαζομένων που συμμετείχαν και στις δύο διαδρομές της διοργάνωσης των 15χλμ. και 5χλμ.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, η πλατεία Συντάγματος φιλοξένησε το πρώτο φεστιβάλ ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Ελλάδα, το ΔΕΗ e-bike Festival, δίνοντας σε όλες και όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν το πιο σύγχρονο μέσο βιώσιμης μετακίνησης με δωρεάν δοκιμές σε 50 κορυφαία ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση.

Η ΔΕΗ, συνεχίζοντας την αποστολή της για τον ενεργειακό μετασχηματισμό της χώρας, επενδύει σε ΑΠΕ, προσφέρει νέες, ψηφιακές, πράσινες υπηρεσίες και τις πιο σύγχρονες λύσεις για εξοικονόμηση και προστασία του περιβάλλοντος. Στηρίζοντας ενέργειες όπως τον Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες όπως το ΔΕΗ e-bike Festival και τη ΔΕΗ Cycling Team, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της για ένα καλύτερο, βιώσιμο και πιο πράσινο μέλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις 31/05/2022 - 15:45