Στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων της Λαμίας ο Μανώλης Γραφάκος

Στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων της Λαμίας ο Μανώλης Γραφάκος
Eurokinissi
Παρασκευή, 04/11/2022 - 18:22

Τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων της Λαμίας και τα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης της πόλης, επισκέφτηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλης Γραφάκος.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook η δημοτική επιχείρηση «αποτελεί υπόδειγμα δημόσιας λειτουργίας», ενώ όπως αναφέρει «αποδίδει πολύ σημαντικά οφέλη στους πολίτες της περιοχής».

Διαβάστε αναλυτικά:

Επισκέφτηκα σήμερα τη Λαμία και συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων της πόλης και τα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης.

Εντυπωσιάστηκα πραγματικά με την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Λαμίας.

Χωρίς υπερβολή αποτελεί υπόδειγμα δημόσιας λειτουργίας. Αποδίδει πολύ σημαντικά οφέλη στους πολίτες της περιοχής, ανταγωνιστικές τιμές παροχής ύδατος και υπηρεσιών αποχέτευσης και εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην προστασία του περιβάλλοντος. Το κτήριο που στεγάζεται είναι εμβληματικό, ένα βιοκλιματικό κτίριο που παράγει περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνει.

Είναι μία επιχείρηση που τα στελέχη της βλέπουν μακριά με πολύ καλό προγραμματισμό των αναγκαίων υποδομών, με οργανωμένα συστήματα παρακολούθησης των λειτουργιών τους. Έχουν υποβάλει αιτήματα χρηματοδότησης για την επεξεργασία της λυματολάσπης και υλοποιούν έργο για την τριτοβάθμια επεξεργασία του νερού στο βιολογικό καθαρισμό.

Αποτελεί πραγματικά υπόδειγμα δημόσιας λειτουργίας, που χρησιμοποιεί δημόσιους λειτουργούς αλλά και συνεργασίες με τον ιδιωτικό τομέα όπου οι συνεργασίες αυτές είναι αποδοτικότερες για τους πολίτες.

Θερμά

Συγχαρητήρια στη διοίκηση, στο διευθυντικό προσωπικό και στο σύνολο των εργαζομένων της. Μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.