Στην τελική ευθεία το έργο τηλεχειρισμού για διαρροές και μείωση νερού

Στην τελική ευθεία το έργο τηλεχειρισμού για διαρροές και μείωση νερού
Τετάρτη, 30/11/2022 - 07:05

Τρεις οι εταιρείες στην τελική ευθεία για τεχνικός σύμβουλος στο έργο τηλεχειρισμού για διαρροές και μείωση νερού και για προμήθεια ψηφιακών μετρητών νερού.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποιεί το iEnergeia, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μέσω ΕΣΗΔΗΣ με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής για την ανάθεση του Έργου: «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου για το έργο Υποδομές ύδρευσης, Μονάδες αφαλάτωσης, Τηλεμετρία - Έργα Τηλεχειρισμού για τον εντοπισμό διαρροών και τη μείωση του νερού χωρίς έσοδα, Προμήθεια ψηφιακών μετρητών νερού- Τεχνική Βοήθεια».

Το έργο αφορά στη δράση με τίτλο: «Υποδομές παροχής και εξοικονόμησης πόσιμου νερού», ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού είναι η 20η Δεκεμβρίου 2022 και ο προϋπολογισμός της δαπάνης: 60.000 ευρώ πλέον 24 % Φ.Π.Α.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, για την αξιοόγηση των προτάσεων που έχουν υποβληθεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προς συγχρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτκότητας (RRF) και αφορούν σε Υποδομές Ύδρευσης, Μονάδες αφαλάτωσης και εγκαταστάσεις εξοπλισμού τηλεμετρίας και ψηφιακών υδρομετρητών με σκοπό την άμεση υλοποίησή τους.

Αναθέτουσα Αρχή είναι η Γενική Γραμματεία Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος,

Ποιες είναι οι τρεις εταιρείες

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της σύμβασης έχουν τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα στα οποία απευθύνεται η πρόσκληση, σύμφωνα με τον πίνακα αποδεκτών και συγκεκριμένα οι εξής οικονομικοί φορείς:

1. ΤΡΑΚΟΣ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2. DIADIKASIA BUSINESS CONSULTING ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

3. PLANET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ