ENERCON: Ο Stefan Lütkemeyer είναι ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων (CSO)

ENERCON: Ο Stefan Lütkemeyer είναι ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων (CSO)
Παρασκευή, 27/11/2020 - 22:25

Η ENERCON διορίζει στη θέση του νέου Διευθυντή Πωλήσεων (CSO) τον Stefan Lütkemeyer. Ο Lütkemeyer, εκτός από την Παγκόσμια Διαχείριση Πωλήσεων (GSM) που θα αναλάβει ως CSO, θα είναι επίσης υπεύθυνος για τα τμήματα Τεχνικού Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων.

Ο Stefan Lütkemeyer θα αναλάβει τη νεοσύστατη θέση στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας την 1η Δεκεμβρίου 2020 - ταυτόχρονα με τον Momme Janssen, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Hans-Dieter Kettwig στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) της ENERCON.

«Με τον Stefan Lütkemeyer έχουμε αποκτήσει έναν πολύ έμπειρο ειδικό αγοράς και έναν πολύτιμο συνάδελφο για να μας υποστηρίξει στο πεδίο της Διαχέιρισης (Management). Δεν υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες στη βιομηχανία μας, που να έχουν τόσο ολοκληρωμένη κατανόηση της αγοράς και τόση εμπειρία στις πωλήσεις και να είναι επίσης πολύ καλά ενημερωμένοι για την τεχνική πλευρά των πραγμάτων. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Stefan στην ομάδα της Διαχείρισης. Με αυτόν ως CSO, η αναδιοργάνωση της ENERCON - και πάνω απ 'όλα η περιφερειοποίησή της - θα συνεχιστεί με συνέπεια και ο επαναπροσανατολισμός μας στις διεθνείς αγορές θα επιταχυνθεί περαιτέρω.», δήλωσε ο Momme Janssen.

Ένα βασικό μέρος του νέου πεδίου εργασίας του Stefan Lütkemeyer ως CSO θα είναι η Παγκόσμια Διαχείριση Πωλήσεων. Αυτό το νεοσυσταθέν τμήμα ορίζει την εταιρική στρατηγική της ENERCON για τις βασικές δραστηριότητές της στη WEC και την αντίστοιχη στρατηγική πωλήσεων και τους στόχους πωλήσεων με γνώμονα την απόδοσή της για κάθε περιοχή.

Η ENERCON στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι με τη νέα θέση του CSO, την Παγκόσμια Διαχείριση Πωλήσεων και την περιφερειακή στρατηγική της, τοποθετεί το τμήμα Πωλήσεών της σε ευθυγράμμιση με τις νέες απαιτήσεις της αγοράς. «Αυτό θα δώσει στον κλάδο των Πωλήσεών μας σημαντικά μεγαλύτερο αντίκτυπο», δήλωσε ο Momme Janssen.

Με αυτά τα μέσα, η ENERCON διασφαλίζει επίσης ότι μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει στο μέλλον τις υψηλότερες υπηρεσίες της στους πελάτες της στη Γερμανία και στο εξωτερικό και να λειτουργεί ως επαγγελματίας και αξιόπιστος συνεργάτης στην επιχείρησή της παροχής υπηρεσιών WEC.

Σχετικά με τον Stefan Lütkemeyer, αυτός γενήθηκε το 1965 και εργάζεται στο ντομέα των πωλήσεων της ENERCON από το 1996. Το 2000 έγινε επικεφαλής πωλήσεων της ENERCON στη Γερμανία. Από το 2006 είναι επικεφαλής των εθνικών και διεθνών πωλήσεων της εταιρείας. Το 2012 διορίστηκε επίσης ως «Prokurist» (εξουσιοδοτημένος υπογράφων). Ο Stefan Lütkemeyer σπούδασε μηχανολογία στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Ανόβερου και αποφοίτησε από το δίπλωμα ως «Diplomingenieur». Πριν ενταχθεί στην ENERCON, εργάστηκε ως τεχνικός εφαρμογών στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου και ως βοηθός έρευνας στο Πανεπιστήμιο του Ανόβερου.

Φωτογραφία: ENERCON