Στον κλάδο της πράσινης ενέργειας του Ομίλου NextCom Group εντάσσεται πλέον η PVMAINT Energy Services

Στον κλάδο της πράσινης ενέργειας του Ομίλου NextCom Group εντάσσεται πλέον η PVMAINT Energy Services
Τρίτη, 05/03/2024 - 14:35

H PVMAINT Energy Services, συνεχίζοντας την 10ετή επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά, με σημαντική εμπειρία στην κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων άνω των 150MW και με περισσότερα από 400 εγκατεστημένα συστήματα, εντάσσεται πλέον στο τμήμα Next-Energy του Ομίλου ΝextCom.

Η PVMAIΝΤ που στελεχώνεται από 25 ιδιαίτερα έμπειρους μηχανικούς στην μελέτη, κατασκευή και συντήρηση έργων ΑΠΕ, μέσω της ένταξης της στον Όμιλο NextCom, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της, αλλά και την επέκταση της σε μεγάλης κλίμακας έργα αξιοποίησης της πράσινης ενέργειας.

Όπως δήλωσε ο Φίλππος Λαζαράκος, μέλος της Διοικητικής Ομάδας της PVMAINT, έχοντας πλέον ένα ανθρώπινο δυναμικό με σημαντική κατασκευαστική εμπειρία και καθώς στοχεύουμε στην ανάπτυξη της εταιρίας μας σε συνθήκες ωριμότητας και ασφάλειας, μπορούμε πλέον να είμαστε σίγουροι για τη βιωσιμότητα και την μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα της PVMAINT κάτω από την «ομπρέλα» ενός δυναμικά αναπτυσσόμενου Ομίλου.

Ο Ιδρυτής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του NextCom Group, Αναστάσιος Μάριος Κιτσαράς, αναφέρει ότι, «παρακολουθώντας με ιδιαίτερη προσοχή και κατανοώντας τις εξελίξεις στον κλάδο της πράσινης ανάπτυξης, καλωσορίζουμε την PVMAINT στην μεγάλη οικογένεια του Ομίλου. Η ενσωμάτωση της PVMAINT στον Όμιλο NextCom, αποτελεί μέρος της εφαρμογής ενός στρατηγικού πλάνου επιχειρηματικής ανάπτυξης που περιλαμβάνει πολύ καλά σχεδιασμένες επενδύσεις στους τομείς διαχείρισης ενεργειακών φυσικών πόρων, ενώ είμαστε σίγουροι ότι η νέα ομάδα θα διαπρέψει και θα εκπληρώσει το όραμα της μέσα στο οικοσύστημα μας».

Η Νextnergy ως τμήμα του ενεργειακού κλάδου του Ομίλου NextCom, με δραστηριότητες την μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων και αιολικών πάρκων, την ανάπτυξη τεχνολογιών παραγωγής, αποθήκευσης και χρήσης πράσινου υδρογόνου, την εκπόνηση μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την ενεργειακή αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων υπηρετεί με τον πιο αποδοτικό τρόπο την ιδέα της βιώσιμης ανάπτυξης και της κλιματικής ουδετερότητας.

Σχετικά με τον Όμιλο NextCom

Ο Όμιλος Εταιριών NextCom με 30 χρόνια λειτουργίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και δραστηριότητες στους τομείς της τεχνολογίας - ψηφιακού μετασχηματισμού, της πράσινης ενέργειας και της επικοινωνίας, εφαρμόζει ένα ευέλικτο μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης με χαρακτηριστικά την προσαρμοστικότητα, την δικτύωση, την κοινωνική επίδραση και τον προσανατολισμό στο αποτέλεσμα.

Τα επιμέρους τμήματα και εταιρίες του Ομίλου προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πλέγμα υπηρεσιών που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε οργανισμού ανεξαρτήτου μεγέθους, μετρώντας μέχρι σήμερα περισσότερα από 500 υλοποιημένα έργα με 230 και πλέον πελάτες.