GE Renewable Energy: Προμήθεια ανεμογεννητριών 149 MW σε αολικό πάρκο στην Ινδία

GE Renewable Energy: Προμήθεια ανεμογεννητριών 149 MW σε αολικό πάρκο στην Ινδία
Πέμπτη, 17/06/2021 - 15:39

Η GE Renewable Energy πρόκειται να προμηθεύσει και να εγγκαταστήσει 55 ανεμογεννήτριες στο χερσαίο αιολικό πάρκο Bhuj, ισχύος 149MW στο Gujarat της Ινδίας.

Η παραγγελία δόθηκε από την Continuum Green Energy India και πρόκειται για τις ανεμογεννήτριες τύπου 2.7-132 που αποτελεί μία τεχνολογία επιλογής για τους πελάτες στην Ινδία λόγω της απόδοσής του σε χαμηλές ταχύτητες ανέμου, σύμφωνα με την GE.

Ο σχεδιασμός του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί κυρίως στο Τεχνολογικό Κέντρο της GE στο Bengaluru, με τις ανεμογεννήτριες να κατασκευάζονται εργοστάσιά της εταιρείας στη Vadodara και με τη συναρμολόγηση να γίνεται στην σ Πολυτροπική Μονάδα Κατασκευής της εταιρείας στο Pune.

Ο Gilan Sabatier, ο υπέυθυνος της GE Renewable Energy για την διεθνή επιχείρηση χερσαίας αιολικής ενέργειας δήλωσε:

«Είμαστε περήφανοι που μας επέλεξε η Continuum Green Energy για την εκτέλεση αυτού του έργου που θα συμβάλει σημαντικά στις ανανεώσιμες φιλοδοξίες της χώρας».

«Ευχαριστούμε ειλικρινά την Continuum Green Energy για την εμπιστοσύνη της και ανυπομονούμε να προωθήσουμε τη συνεργασία μας καθώς συνεχίζει να χτίζει το χαρτοφυλάκιο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Continuum Green Energy, Arvind Bansal, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη GE για το έργο μας, η οποία θα παρέχει ανανεώσιμη ενέργεια βάσει ενός συμβολαίου με τη SECI για 25 χρόνια. Οι συνέργειες στις δυνατότητες ανάπτυξης της Continuum και οι δυνατότητες της GE στην κατασκευή και παράδοση των ανεμογεννητριών έγκαιρα θα έχουν μεγάλη αξία για το έργο. Μια μακροπρόθεσμη συμφωνία πλήρους εξυπηρέτησης με τη GE για τις ανεμογεννήτριες θα συμβάλει επίσης σημαντικά στην εξασφάλιση υψηλών επιδόσεων του έργου».