World Wind & Solar: Η αμερικανική εταιρεία παροχής υπηρεσιών συντήρησης ανεμογεννητριών επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της

World Wind & Solar: Η αμερικανική εταιρεία παροχής υπηρεσιών συντήρησης ανεμογεννητριών επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της
Τρίτη, 23/03/2021 - 13:35

Ο αμερικανικός πάροχος υπηρεσιών συντήρησης World Wind & Solar επεκτείνει την προσφορά του με την προσθήκη της A&A Wind Pros.

Αναλυτικότερα, η A&A Wind Pros είναι πάροχος υπηρεσιών καθαρισμού, επισκευής και συντήρησης ανεμογεννητριών με έδρα την Οκλαχόμα.

Η απόκτησή της θα επεκτείνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της World Wind & Solar ώστε να περιλαμβάνει εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό των πυλώνων ανεμογεννητριών, καθαρισμό πτερυγίων, καθώς και υπηρεσίες αφαίρεσης και εγκατάστασης yaw puck.

Ο αντιπρόεδρος των επιχειρήσεων World Wind & Solar, Travis Dees, δήλωσε:

«Η προσθήκη της A&A Wind Pros υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη αποστολή μας να είμαστε πάροχοι ολοκληρωμένων λύσεων στην κρίσιμη ενεργειακή υποδομή του έθνους μας. Η A&A Wind Pros είναι μια εταιρεία συντήρησης με εμπειρία πάνω από μια δεκαετία στον κλάδο. Μοιράζονται τη σταθερή μας δέσμευση για ασφάλεια, ακεραιότητα, περιβαλλοντική ευθύνη και ποιότητα, καθιστώντας την ιδανική προσθήκη στην ομάδα μας».

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της A&A Wind Pros, Slade Roberson δήλωσε:

«Μαζί με την WWS, θα επεκτείνουμε σημαντικά τη γεωγραφική μας κάλυψη και θα παρέχουμε μια πιο ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών στους πελάτες μας».

Πηγή: reNEWS