Nordex: Παραιτήθηκε ο οικονομικός διευθυντής Christoph Burkhard

Nordex: Παραιτήθηκε ο οικονομικός διευθυντής Christoph Burkhard
Τρίτη, 12/01/2021 - 15:02

Παραιτήθηκε ο οικονομικός διευθυντής (CFO) της Nordex, Christoph Burkhard, με την παραίτησή του να τίθεται σε ισχύ από τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Ο Burkhard -ο οποίος πλέον θα κυνηγήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες- κατά τη διάρκεια της θητείας του υποστήριξε με επιτυχία τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας και τον παγκόσμιο μετασχηματισμό της, κυρίως με την κατάλληλη χρηματοδότηση και πρωτοβουλίες στην αγορά κεφαλαίου.

Ο Ilya Hartmann, διευθύνων σύμβουλος ευρωπαϊκού τομέα της Nordex, θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του οικονομικού διευθυντή από την 1η Μαρτίου 2021, ενώ εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας την 1η Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι ο Hartmann έχει υπηρετήσει σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στη Nordex από το 2017. Ως διευθύνων σύμβουλος του ευρωπαϊκού τομέα, αποτελεί μέλος της εκτεταμένης ανώτερης ηγεσίας του ομίλου από το 2018.

Ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Nordex, Wolfgang Ziebart, δήλωσε:

«Λυπούμαστε πολύ για την πρόωρη λύση του συμβολαίου του Christoph Burkhard, το οποίο γίνεται με την καλύτερη αμοιβαία συμφωνία. Ο κ. Burkhard συνέβαλε σημαντικά στον επιτυχημένο μετασχηματισμό και τον αναπροσανατολισμό του Nordex τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική δουλειά του και να του ευχηθούμε πολύ και μεγάλη επιτυχία στο μέλλον».