Enel Green Power: Οι δράσεις της για τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών εν μέσω πανδημίας

Enel Green Power: Οι δράσεις της για τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών εν μέσω πανδημίας
Πέμπτη, 28/05/2020 - 16:29

Μία σειρά από δράσεις για την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών στην Ελλάδα πραγματοποίησε η Enel Green Power κατά τη διάρκεια της έξαρσης της πανδημίας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε στις ακόλουθες τοπικές κοινωνιές και νοσοκομεία:

Τοπικές κοινωνίες: Αλεξανδρoύπολης, Κέχρου Ροδόπης, Πολυμύλου Κοζάνης, Καρύστου Ευβοίας, Περιβολίου Φθιώτιδας, Σουλίου, Μοίρας, Ρωγών Αχαΐας και Μαλεβιζίου Ηρακλείου Κρήτης. Οι δωρεές περιελάμβαναν προϊόντα μακράς διαρκείας και “πακέτα αγάπης” σε οικογένειες που τα χρειάζονταν και είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνικές δομές.

Νοσοκομεία: «Σωτηρία» στην Αθήνα, Αλεξανδρούπολης, Κοζάνης, Καρύστου, και Πατρών. Οι χορηγίες περιελάμβαναν φορητούς σύγχρονους ψηφιακούς Υπερηχοτομογράφους Υψηλής Ευκρίνειας, απινιδωτές, φορητούς ηλεκτροκαρδιογράφους και άλλον χρήσιμο ιατρικό εξοπλισμό.

Μία από τις δράσεις που ξεχώρισε ήταν η διανομή «πακέτων αγάπης» στους 101 κατοίκους στο Αργύρι, ένα απομακρυσμένο χωριό που βρίσκεται σε αποστάση 120 χιλιόμετρα από την Καρδίτσα και είναι χτισμένο σε υψόμετρο περίπου 800 μέτρων. Η διανομή των πακέτων στην είσοδο των σπιτιών ήταν μια πραγματική βοήθεια αλλά και ευχάριστη έκπληξη για τους κατοίκους.