Συνεργασία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το Πυροσβεστικό Σώμα Θεσσαλονίκης

Συνεργασία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το Πυροσβεστικό Σώμα Θεσσαλονίκης
Δευτέρα, 11/10/2021 - 12:16

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας και η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων & Εσωτερικού Ελέγχου, κα Αικατερίνη Στάχταρη με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Υποστράτηγο , κ. Μάριο Αποστολίδη.

Ο Γενικός Διευθυντής ενημέρωσε για τις υφιστάμενες περιοχές που τροφοδοτούνται με φυσικό αέριο και τις νέες, που πρόκειται να ενταχθούν στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ εντός του 2021.

Επιπλέον, συζητήθηκε η διαχρονική συνεργασία μεταξύ της Εταιρείας Διανομής Αερίου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης σχετικά με τη διάχυση της γνώσης σε ζητήματα που αφορούν την ασφαλή λειτουργία των υποδομών φυσικού αερίου, την εφαρμογή νέων τεχνολογιών και τη διεξαγωγή ασκήσεων ετοιμότητας.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υποστηρίζει με κάθε τρόπο το μεγάλο έργο που επιτελεί το πυροσβεστικό σώμα, ιδιαίτερα μετά από μια περίοδο με υψηλές ανάγκες σε όλη τη χώρα και κλιματικά φαινόμενα που απαιτούν αυξημένη ετοιμότητα.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Mπακούρας δήλωσε σχετικά: «Θεωρούμε τιμή μας την ευκαιρία που δίδεται για την ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας με τους ανθρώπους της πυροσβεστικής. Ενισχύουμε την συνεργασία και διατηρούμε διαρκή διάλογο για την ευημερία των πολιτών στις περιοχές της ευθύνης μας».