Total: Ανακοίνωσε τον νέο επικεφαλής του τομέα ανανεώσιμης ενέργειας

Τρίτη, 09/03/2021 - 13:45

Η Total ανακοίνωσε τον νέο πρόεδρο της επιχείρησης Φυσικού Αερίου, Ανανεώσιμων Πηγών και Ηλεκτρικής Ενέργειας (GRP), τον Stephane Michel.

Ο νέος πρόεδρος, ο οποίος συμμετέχει επίσης στην εκτελεστική επιτροπή της εταιρείας, αντικαθιστά τον Philippe Sauquet, ο οποίος πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί.

Σημειώνεται ότι από τον Ιανουάριο του 2014, ο Michel αποτέλεσε ανώτερος αντιπρόεδρος της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, εξερεύνησης και παραγωγής. Τον Ιανουάριο του 2021, ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο της συγκεκριμένης θέσης ο Laurent Vivier.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Total, Patrick Pouyanne, δήλωσε σχετικά: «Το τμήμα Φυσικού Αερίου, Ανανεώσιμων Πηγών και Ηλεκτρικής Ενέργειας παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη, τη δημιουργία αξίας και τη μετατροπή της Total σε μια ευρεία εταιρεία ενέργειας. Είμαστε πολύ ευτυχείς που καλωσορίζουμε τη Stephane Michel στην εκτελεστική επιτροπή».

«Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον Philippe Sauquet για τα 30 χρόνια στην Total και τον σημαντικό ρόλο που έχει παίξει από το 2016 στη δημιουργία και τη συνεχή ανάπτυξη του τμήματος φυσικού αερίου, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ηλεκτρικής ενέργειας».