Συνεργασία Vestas και η Hempel για την προστασία των επιφανειών των ανεμογεννητριών

Συνεργασία Vestas και η Hempel για την προστασία των επιφανειών των ανεμογεννητριών
Τετάρτη, 16/09/2020 - 17:21

H Vestas και η Hempel δημιούργησαν μία νέα στρατηγική συνεργασία σχετικά με την εύρεση καινοτόμων λύσεων για την προστασία της επιφάνειας των ανεμογεννητριών, με κοινή τους φιλοδοξία τη μείωση του κόστους επεξεργασίας επιφανειών και την υποστήριξη βιώσιμων λύσεων επικάλυψης.

Ταυτόχρονα, η Hempel θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη Vestas για να παραμείνει ανταγωνιστική καθ 'όλη τη διαδικασία του να γίνει κλιματικά ουδέτερη μέχρι το 2030.

Σημειώνεται ότι η Vestas λειτουργεί Κολοράντο μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις κατασκευής αιολικών πυλώνων στον κόσμο.

Εδώ η Vestas και η Hempel κάνουν το πρώτο βήμα της συνεργασίας τους, καθώς θα συνεργαστούν στενά για τη μείωση του κόστους και την εξερεύνηση νέων ψηφιακών λύσεων για τη βελτίωση του ποιοτικού ελέγχου και του αποτυπώματος άνθρακα στην παραγωγή ανεμογεννητριών.

Οι αρχικοί υπολογισμοί δείχνουν ότι η αλλαγή των διεργασιών σχετικά με την επεξεργασία επιφανειών θα μπορούσε να μειώσει δυνητικά στις εκπομπές κατά 60%, μια μείωση που αντιστοιχεί σε 1.100 τόνους εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα ετησίως.

Ο Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων της Vestas, Tommy Rahbek Nielsen, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση, με αυτήν τη συνεργασία, να επεκτείνουμε τη μακροχρόνια σχέση μας με την Hempel. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πως κάνουμε τη βιωσιμότητα μέρος όλων όσων κάνουμε και πως προσπαθούμε να δεσμευτούμε σε στενές και αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας μας για να βελτιώσουμε τόσο την λειτουργική μας απόδοση όσο και την βιωσιμότητα».

Ο Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων της Hempel, Michael Hansen, πρόσθεσε:

«Στην Hempel βοηθάμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους για βιωσιμότητα. Έχουμε μια μακρά σχέση με τη Vestas και είμαστε ενθουσιασμένοι που προχωρούμε ένα βήμα παραπέρα με κοινή φιλοδοξία να αναπτύξουμε πιο καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις κάλυψης για να μειώσουμε το αποτύπωμα σε άνθρακα των πελατών μας. Αυτή η στρατηγική συνεργασία θα επιτρέψει στη Vestas και τη Hempel να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία με στόχο την καινοτομία και το ξεκλείδωμα της μελλοντικής μας αξίας μαζί».