Vestas: Θα παρέχει υπηρεσίες σε ανεμογεννήτριες της Gamesa στις Φιλιππίνες

Vestas: Θα παρέχει υπηρεσίες σε ανεμογεννήτριες της Gamesa στις Φιλιππίνες
Τετάρτη, 05/08/2020 - 15:44

Η Vestas ήρθε σε συμφωνία με τη Vena Energy για την παροχή υπηρεσιών και συντήρησης ανεμογεννητριών Gamesa που είναι εγκατεστημένες στο αιολικό πάρκο Pililla ισχύος 54 MW στις Φιλιππίνες.

Πρόκειται για μια πενταετή συμφωνία, η οποία είναι η πρώτη συμφωνία της Vestas στις Φιλιππίνες για παροχή υπηρεσιών σε ανεμογεννήτριες άλλη εταιρείας.

Σημειώνεται ότι παγκοσμίως, η Vestas παρέχει ήδη υπηρεσίες και συντηρεί ανεμογεννήτριες της Gamesa ισχύος 3.6 GW, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊβάν, ενώ εξυπηρετεί περισσότερα από 8 GW ανεμογεννητριών άλλων εταιρειών.

Σχετικά με το αιολικό πάρκο Pililla, που βρίσκεται 50 χιλιόμετρα από τη Μανίλα, τέθηκε σε λειτουργία το 2015 και περιλαμβάνει 27 ανεμογεννήτριες Gamesa τύπου G90-2.0 MW.

Ο επικεφαλής της Vena Energy Philippines, Samrinder Nehria, δήλωσε:

«Αυτή η συμφωνία σηματοδοτεί τη δέσμευσή μας για τη επέκταση της διάρκειας ζωής των έργων μας μακροπρόθεσμα και διασφαλίζει ότι το έργο Pililla Wind συνεχίζει να συμβάλλει στη διαβίωση των κοινοτήτων, ενισχύοντας παράλληλα την αποδοτικότητα και την κερδοφορία των έργων μας στις Φιλιππίνες».