Χατζηγιάννης (ΕΔΑ Αττικής): Αύξηση πελατολογίου κατά 68% την τελευταία τριετία

Χατζηγιάννης (ΕΔΑ Αττικής): Αύξηση πελατολογίου κατά 68% την τελευταία τριετία
Πέμπτη, 21/10/2021 - 22:54

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ., Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής κ. Πιέρρος Χατζηγιάννης, αναφέρθηκε στην παρέμβασή του στο 4th Athens Investment Forum , στην εξέλιξη της εταιρίας.

Τα δίκτυα της Εταιρείας, όπως είπε, εκτείνονται σε πάνω από 52 δήμους της Αττικής εξυπηρετώντας πάνω από 415 χιλιάδες νοικοκυριά και 230 χιλιάδες εμπορικούς καταναλωτές καθώς όπως τόνισε, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής φέρνει το φυσικό έξω από την πόρτα του κάθε επαγγελματία και κάθε νοικοκυριού. Ο κ. Χατζηγιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι την τελευταία τριετία η εταιρεία έχει αυξήσει το πελατολόγιο της κατά 68%, ενώ εξήγησε ότι τα δύο τελευταία χρόνια έχει πετύχει σταθερό ρυθμό ανάπτυξης των δικτύων της που αγγιζει το 15%.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επιτυχή -όπως τη χαρακτήρισε- ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ Υποδομών με προτιμητέο επενδυτή την Italgas, της οποίας, όπως είπε, η εμπιστοσύνη μας τιμά και είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην εταιρεία. Εξήγησε ότι με την τεχνογνωσία που διαθέτει, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη των δικτύων και την αναβάθμισή τους, ούτως ώστε να προετοιμαστεί η υποδοχή των Ανανεώσιμων Αερίων. Τέλος, μίλησε για το πενταετές πλάνο της εταιρείας που περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα 132 εκ. ευρώ με στόχο την αύξηση της γεωγραφικής κάλυψης σε 68%, έχοντας ως κυρίαρχο πυλώνα τον ψηφιακό μετασχηματισμό.