ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕ ΣΤΗΝ 12Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – AGROTHESSALY 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕ ΣΤΗΝ 12Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – AGROTHESSALY 2019
Τρίτη, 26/02/2019 - 13:03

Με περίπτερο και ενημερωτική εκδήλωση θα συμμετάσχει το ΚΑΠΕ στην 12η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία Agrothessaly 2019 που θα λάβει χώρα 28 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου 2019, στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας.

Στην ΤΕΝΤΑ Α /Stand D63 της έκθεσης, συνεργάτες των Τμημάτων Βιομάζας και Γεωθερμίας του ΚΑΠΕ θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για αγροτικές εφαρμογές με χρήση βιομάζας και γεωθερμίας, καθώς και καλλιέργειες για παραγωγή ενέργειας, βιοκαυσίμων και βιο-υλικών.

Επιπλέον, το Τμήμα Βιομάζας του ΚΑΠΕ, διοργανώνει εσπερίδα με τίτλο: "Βιομηχανικές Καλλιέργειες για Παραγωγή Ενέργειας και Βιο-υλικών”, στον Χώρο Συνεδριακών Εκδηλώσεων της έκθεσης, την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:30 – 20:00.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν μια σειρά Ερευνητικών έργων, που εκτελεί το Τμήμα Βιομάζας και υποστηρίζονται από το Πρόγραμμα ‘ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020’, με απώτερο στόχο την έρευνα και προώθηση της καλλιέργειας διάφορων ενεργειακών και βιομηχανικών φυτών κατάλληλων για τις Ελληνικές συνθήκες που μπορούν να προσφέρουν πρώτη ύλη για παραγωγή ενέργειας αλλά και άλλων προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η είσοδος στην εσπερίδα είναι ελεύθερη για το κοινό και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν συμπληρωμένη τη σχετική φόρμα εγγραφής στο ΚΑΠΕ, κα Γιούλη Τρικάτσουλα, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι 25/2/2019.

Στοιχεία για τα έργα παρέχονται που θα παρουσιασθούν στην εκδήλωση παρέχονται στις ιστοσελίδες: http://magic-h2020.eu, http://www.panacea-h2020.eu