Webinar: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης κατοικιών στην Ευρώπη

Webinar: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης κατοικιών στην Ευρώπη
Τρίτη, 23/02/2021 - 13:30

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει διαδικτυακό Φόρουμ Αειφόρου Ενέργειας (SEI Forum) για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης κατοικιών στην Ευρώπη την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης κατοικιών βοηθούν τους ιδιοκτήτες να πλοηγηθούν στη σύνθετη διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού τους συγκεντρώνοντας ένα φάσμα υπηρεσιών, όπως η τεχνική και η κοινωνική διάγνωση, ο συντονισμός προμηθευτών και εργολάβων, η δομή και παροχή χρηματοδότησης, καθώς και η παρακολούθηση των έργων και τη διασφάλιση ποιότητας.

Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο θα παρουσιάσει ευρήματα σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αυτών των υπηρεσιών και θα εξετάσει προσεκτικά ορισμένα εξέχοντα παραδείγματα που έχουν θεσπιστεί από τις τοπικές αρχές και τον χρηματοπιστωτικό τομέα στην Ευρώπη.

Οι συζητήσεις θα ενδιαφέρουν τις τοπικές και περιφερειακές αρχές, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τους επενδυτές και τους παρόχους υπηρεσιών που θέλουν να δημιουργήσουν τις δικές τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης σπιτιού για τους πελάτες ή τους κατοίκους τους.

Γίνετε μέλος του διαδικτυακού σεμιναρίου για να ακούσετε προτάσεις από ειδικούς με πολυετή εμπειρία που να εκτελούν επιτυχημένα προγράμματα αυτού του είδους σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Σημειώνεται ότι το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.

Περισσότερες πληροφορίες στο: ec.europa.eu