Σύστημα θερμομέτρησης σε εισόδους κτηρίων του ΔΕΔΔΗΕ

Σύστημα θερμομέτρησης σε εισόδους κτηρίων του ΔΕΔΔΗΕ
Παρασκευή, 03/07/2020 - 16:24

Σε συνέχεια της εφαρμογής των προληπτικών μέτρων για την προστασία της υγείας των εργαζομένων του αλλά και του εξυπηρετούμενου κοινού από τον covid-19, ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι, από τις 20.06.2020, ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία θερμικών καμερών σε εισόδους κτηρίων της Εταιρίας.

Το σύστημα θερμομέτρησης λειτουργεί δοκιμαστικά, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης θερμικών καμερών σε όλες τις εισόδους/εξόδους των κτηρίων της Εταιρίας.

Διευκρινίζεται ότι το σύστημα θερμομέτρησης δεν καταγράφει και δεν αποθηκεύει κανένα προσωπικό δεδομένο ούτε ταυτοποιεί πρόσωπα. Ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη θερμομέτρηση και δεν γίνεται καμία καταγραφή και αποθήκευση προσώπων ή πληροφοριών.

Τέλος, ο ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει ότι τα ισχύοντα μέτρα - μάσκες, αντισηπτικά, τακτική απολύμανση κ.α. – συνεχίζουν να εφαρμόζονται κανονικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας, προκειμένου να διασφαλίζεται ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον για όλους τους εργαζόμενους και το εξυπηρετούμενο κοινό.