GE: Παραγγελία 110MW για τρία αιολικά έργα στην Ινδία

GE: Παραγγελία 110MW για τρία αιολικά έργα στην Ινδία
Πέμπτη, 22/04/2021 - 16:08

Η GE Renewable Energy δέχτηκε νέα παραγγελία 110MW για την προμήθεια 42 χερσαίων ανεμογεννητριών στην CleanMax σε τρία έργα στην Ινδία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την GE, επιλέχθηκε η ανεμογεννήτρια 2,7-132 λόγω της αποτελεσματικότητάς της στην αξιοποίηση των χαμηλών ανέμων της Ινδίας.

Αυτά τα έργα θα αξιοποιήσουν το σημαντικό τοπικό αποτύπωμα της GE στην Ινδία, με το σχεδιασμό προϊόντων να λαμβάνει χώρα κυρίως στο Τεχνολογικό Κέντρο της GE στο Μπανγκαλόρ, ενώ τα πτερύγια θα κατασκευαστούν στα εργοστάσια της GE στο Vadodara και στο Bengaluru και θα συναρμολογηθούν στο εργοστάσιο της GE, Multi-modal Manufacturing Facility, στο Pune.

Ο περιφερειακός ηγέτης της GE Renewable Energy για τις υπεράκτιες αιολικές επιχειρήσεις στη Νότια Ασία και τον ASEAN, Gilan Sabatier, δήλωσε:

«Αυτό σηματοδοτεί την αρχή αυτού που ελπίζουμε ότι θα είναι μια μακροχρόνια εταιρική σχέση που θα τοποθετεί την GE Renewable Energy ως αξιόπιστο συνεργάτη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για εταιρείες και κυβερνήσεις. Είναι ένα ορόσημο έργο που δείχνει τι μπορούμε να επιτύχουμε με νέα οικονομικά μοντέλα και είμαστε ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες που έχουμε δημιουργήσει μια νέα σχέση με την CleanMax».

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της CleanMax, Kuldeep Jain, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την GE για τις πρώτες παραδόσεις των ανεμογεννητριών νέας γενιάς 2.7MW στην Ινδία στο πλαίσιο της πολυετούς συμφωνίας-πλαισίου μας με την GE Renewable Energy».