MingYang: Εγκατέστησε την πρώτη απλο τις 47 υβριδικές ανεμογενήτριες σε υπεράκτιο αιολικό πάρκο στην Κίνα

MingYang: Εγκατέστησε την πρώτη απλο τις 47 υβριδικές ανεμογενήτριες σε υπεράκτιο αιολικό πάρκο στην Κίνα
Δευτέρα, 05/04/2021 - 13:08

Η MingYang Smart Energy εγκατέστησε την πρώτη ανεμογεννήτρια στο αιολικό πάρκο Zhanjiang Xuwen στην Κίνα.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία δήλωσε ότι πρόκειται γι ατην πρώτη από τις 47 υβριδικές ανεμογεννήτριες MySE6.45-180 που θα εγκατασταθούν εντός του έτους.

Το αιολικό πάρκο, το οποίο αναπτύσσεται από την State Power Investment Corporation, βρίσκεται 20 χιλιόμετρα ανατολικά της κομητείας Xuwen στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ.

«Η Κίνα προσπαθεί να αυξήσει τις εκπομπές άνθρακα πριν από το 2030 και να επιτύχει την ουδετερότητα πριν από το 2060, ο παράκτιος άνεμος είναι ένας σημαντικός πυλώνας για την επίτευξη αυτού του στόχου», δήλωσε ο MingYang.

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι έχει ιδρύσει εγκαταστάσεις παραγωγής στην επαρχία για να ανταποκριθεί στην υπεράκτια αιολική ανάπτυξη της περιοχής.

«Η επαρχία Γκουανγκντόνγκ έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για τη βελτιστοποίηση και την αναδιάρθρωση του ενεργειακού της μείγματος με πιο πράσινο τρόπο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε ένα άλλο έργο υπεράκτιας αιολικής ενέργειας να επιτυγχάνει ένα από τα σημαντικά ορόσημά του ολοκληρώνοντας την εγκατάσταση της πρώτης ανεμογεννήτριας».