Schneider Electric: Συμμετοχή σε Innovation Talk για τον ενεργειακό μετασχηματισμό

Schneider Electric: Συμμετοχή σε Innovation Talk για τον ενεργειακό μετασχηματισμό
Eurokinissi
Δευτέρα, 27/03/2023 - 18:17

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, σας προσκαλεί στο Innovation Talk σχετικά με το νέο ενεργειακό τοπίο και την ενεργειακή μετάβαση στην Ευρώπη, μια πρωτοβουλία που αφορά ολόκληρη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το Innovation Talk θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου, από τις 11:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια του Innovation Talk, κορυφαία στελέχη του κλάδου θα μοιραστούν το όραμα και την εμπειρία τους στην εφαρμογή αποτελεσματικών τεχνολογιών για βιωσιμότητα και μεγαλύτερη παραγωγικότητα, στο πλαίσιο του ενεργειακού μετασχηματισμού που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες. Σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Schneider Electric διαθέτει δικές της «έξυπνες» εγκαταστάσεις, κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης και υπηρεσίες, ενώ κατέχει υψηλή τεχνογνωσία στην εκτεταμένη ψηφιοποίηση του δικτύου, των κτιρίων και της βιομηχανίας, που αποτελεί βασικό παράγοντα για την αντιμετώπιση των ενεργειακών προκλήσεων.

Οι πολύτιμες αυτές γνώσεις αποτελούν την κύρια κινητήρια δύναμη για τη Schneider Electric να πραγματοποιήσει και άλλα ανοιχτά συνέδρια για όλες τις χώρες. Ευέλικτα δίκτυα, έξυπνα κτίρια και εργοστάσια, ψηφιοποίηση - αυτές είναι οι τάσεις που θα μας οδηγήσουν στα επιχειρηματικά μοντέλα του μέλλοντος. Το Innovation Talk θα είναι πολύ χρήσιμο για τις τοπικές επιχειρήσεις, ιδίως για εκείνες που επιθυμούν να δράσουν τώρα, αλλά δεν είναι σίγουρες από πού να ξεκινήσουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2023 - 18:23