Νέες προσλήψεις από τον ΔΕΔΔΗΕ

Νέες προσλήψεις από τον ΔΕΔΔΗΕ
Παρασκευή, 11/12/2020 - 13:21

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΔΝ Υπηρεσίες Κρήτης-Ρόδου

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Διαχείρισης Νησιών (ΔΔΝ), που εδρεύουν στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Ρόδο, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ανακοίνωση ΣΟX2/2020

Παράρτημα

Έντυπο Αίτησης

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 11/12/2020 έως 21/12/2020.

Για λόγους δημόσιας υγείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά με ηλεκτρονικό τρόπο στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση που αναγράφει η ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2020.

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΜ-Θ Περιοχή Φλώρινας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, Περιοχής Φλώρινας που εδρεύει στη Φλώρινα στο Νομό Φλώρινας, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2020

Παράρτημα

Έντυπο Αίτησης

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 11/12/2020 έως και 21/12/2020.

Για λόγους που ανάγονται στην προστασία της δημόσιας υγείας, οι αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στη διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ/Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης/Περιοχή Φλώρινας, Ηλέκτρας 6, Τ.Κ. 53100 - Φλώρινα, απευθύνοντάς την προς τον Τομέα Υποστήριξης υπόψη κυρίας Βασιλικής Γιαννακίδου (τηλ. επικοινωνίας: 2385049421), είτε ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η αναζήτηση απαιτούμενων δικαιολογητικών είτε με ηλεκτρονικό είτε με άλλο τρόπο, ο υποψήφιος δύναται να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75), σύμφωνα με την οποία εφόσον προκύψει προσληπτέος, θα προσκομίσει αυτά σε χρόνο μεταγενέστερο και πάντως άμεσα μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων λόγω του κορωνοϊού COVID-19.

Η αίτηση συμμετοχής και οι σχετικές κατά περίπτωση υπεύθυνες δηλώσεις του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις με αυτοπρόσωπη παρουσία του ενδιαφερόμενου.

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΚΕ Περιοχή Άμφισσας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών(3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΔΕΔΔΗΕ/ Περιοχή Άμφισσας, που εδρεύει στην Άμφισσα του Νομού Φωκίδος, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2020

Παράρτημα Ανακοίνωσης

Έντυπο Αίτησης

Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων από 12/12/2020 εως και 21/12/2020

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΝ Περιοχή Λέσβου

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών για την έδρα της Περιοχής Λέσβου, το Πρακτορείο Καλλονής, το Υποπρακτορείο Πλωμαρίου, το Υποπρακτορείο Πολυχνίτου, το Υποπρακτορείο Αντίσσης, το Πρακτορείο Λήμνου και το Υποπρακτορείο Αγίου Ευστρατίου, που εδρεύουν στο Νομό Λέσβου, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2020

Παράρτημα

Παράρτημα Η/Υ

Έντυπο Αίτησης

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 12/12/2020 έως και 21/12/2020.

Για λόγους δημόσιας υγείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με ηλεκτρονικό τρόπο (σε ένα και μόνο αρχείο μορφής .pdf με όριο χωρητικότητας έως 20mb – περισσότερα του ενός αρχεία δεν θα λαμβάνονται υπόψη) στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή αν αυτό δεν είναι δυνατό να αποστείλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΣΒΟΥ, ΟΔ. ΕΛΥΤΗ 5, Τ.Κ. 811 00 – ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΛΕΣΒΟΣ, υπόψιν κου ΒΑΚΙΡΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 22510- 21623 εσωτ. 102) εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που αρχίζουν από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ.

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΝ Περιοχή Ρόδου

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έντεκα (11) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών για την έδρα της – Περιοχή Ρόδου, το Πρακτορείο Καρπάθου και το Υποπρακτορείο Τήλου που εδρεύουν στο Νομό Δωδεκανήσου, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2020

Παράρτημα

Παράρτημα Η/Υ

Έντυπο Αίτησης

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 12/12/2020 έως και 21/12/2020.

Για λόγους δημόσιας υγείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με ηλεκτρονικό τρόπο (σε ένα και μόνο αρχείο μορφής .pdf με όριο χωρητικότητας έως 20mb-περισσότερα του ενός αρχεία δεν θα λαμβάνονται υπόψη) στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή αν αυτό δεν είναι δυνατό να αποστείλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΔΟΥ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 108 Τ.Κ. 851 00 – ΡΟΔΟΣ, υπόψιν κου ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ ΙΩΑΝΝΗ (τηλ. επικοινωνίας: 22410-44463 ή 22410-27468 ή 22410-33225) εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που αρχίζουν από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ.

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΜ-Θ Περιοχή Καβάλας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης / Περιοχής Καβάλας (Έδρα), που εδρεύει στο Δήμο Καβάλας, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2020

Παράρτημα

Παράρτημα Η/Υ

Έντυπο Αίτησης

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 12/12/2020 έως και 23/12/2020.