Siemens Energy: Σύμβασης παροχής υπηρεσιών για την ενίσχυση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας του Κουβέιτ

Siemens Energy: Σύμβασης παροχής υπηρεσιών για την ενίσχυση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας του Κουβέιτ
Τετάρτη, 25/11/2020 - 15:34

Το Υπουργείο Ηλεκτρικής Ενέργειας και Νερού του Κουβέιτ (MEW) ανέθεσε στη Siemens Energy την συντήρηση 116 υποσταθμών ρεύματος υψηλής τάσης.

Πρόκειται για μια πενταετή σύμβαση παροχής υπηρεσιών που αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της για τη Siemens Energy στον τομέα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας στη Μέση Ανατολή.

Το έργο στοχεύει στη διασφάλιση αξιόπιστης τροφοδοσίας σε ολόκληρο το Κουβέιτ.

Οι υποσταθμοί θα υποβληθούν σε συντήρηση για να βελτιώσουν την αξιοπιστία και την ασφάλειά τους και θα παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια σε κατοικημένες και εμπορικές περιοχές.

Η συμφωνία καλύπτει την προληπτική συντήρηση και την επείγουσα επισκευή των υποσταθμών, συμπεριλαμβανομένων διακοπτών διαφορετικών επιπέδων τάσης, μετασχηματιστών ισχύος και διαφόρων στοιχείων σε κάθε υποσταθμό.

«Ως η καρδιά κάθε συστήματος διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, οι αποδοτικοί υποσταθμοί είναι ζωτικής σημασίας για μια αξιόπιστη παροχή ενέργειας. Είμαι πολύ περήφανη που το Υπουργείο Ηλεκτρικής Ενέργειας και Νερού του Κουβέιτ, για το οποίο η Siemens Energy έχει εκτελέσει έργα συντήρησης υψηλής τάσης για περισσότερα από 50 χρόνια, εμπιστεύεται για άλλη μια φορά τις μακροπρόθεσμες δυνατότητες μας παροχής υπηρεσιών και επιπλέον, ότι θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε από κοινού την ασφάλεια εφοδιασμού ηλεκτρικής ενέργειας στο Κουβέιτ», δήλωσε η Katharina Beumelburg, Αντιπρόεδρος Υπηρεσία Μεταφοράς Ενέργειας της Siemens Energy.

Με πληροφορίες από: evwind.es