Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πρόσληψη εξωτερικών συνεργατών, με Σύμβαση Παροχής Ανεξάρτητων Εξειδικευμένων Υπηρεσιών στο Τμήμα Παρακολούθησης Γεωτρήσεων και Εργασιών Υδρογονανθράκων στην ΕΔΕΥ ΑΕ.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πρόσληψη εξωτερικών συνεργατών, με Σύμβαση Παροχής Ανεξάρτητων Εξειδικευμένων Υπηρεσιών στο Τμήμα Παρακολούθησης Γεωτρήσεων και Εργασιών Υδρογονανθράκων στην ΕΔΕΥ ΑΕ.
Δευτέρα, 06/04/2020 - 13:59

Η Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ ΑΕ), λαμβάνοντας υπόψη:

· Τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)» (ΦΕΚ 147/Α/08-08-2016) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει,

· Την υπ’ αριθμόν 55/19-03-2020 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΕΥ Α.Ε., αναφορικά με την ανάγκη παροχής υπηρεσιών στο Τμήμα Παρακολούθησης Γεωτρήσεων και Εργασιών Υδρογονανθράκων στην ΕΔΕΥ ΑΕ καθώς και τη διενέργεια της σχετικής διαδικασίας.

προτίθεται να συνάψει κατά το μήνα Απρίλιο 2020, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του άρθρου 328 του Ν. 4412/2016, Συμβάσεις Παροχής Ανεξάρτητων Εξειδικευμένων Υπηρεσιών με τέσσερις (4) εξωτερικούς επιστημονικούς συνεργάτες στα κάτωθι αντικείμενα:

Σύμβαση 1

· Τεχνική έκθεση για υποψήφιους χώρους γεωλογικής αποθήκευσης CO2 στην Ελλάδα και σύγκριση με το εξωτερικό.

Σύμβαση 2

· Τεχνική έκθεση για υποψήφιες περιοχές εντοπισμού λασπο-ηφαιστείων και μέθοδοι δειγματοληψίας σε βάθη μεγαλύτερα από 2000 μέτρα νερού στα ελληνικά ύδατα.

Σύμβαση 3

· Καταγραφή της ημερήσιας παραγωγής του Πρίνου.

· Ανάλυση των δεδομένων PLT & PVΤ του Πρίνου.

· Ολοκλήρωση της βάσης δεδομένων Συμβάσεων και Νόμων που σχετίζονται με την εκμετάλλευση του Πρίνου.

Σύμβαση 4

· Μοντέλο σχεδιασμού γεωτρήσεων χερσαίων και θαλάσσιων στον Ελληνικόχώρο.

· Τεχνική συμβολή στην προετοιμασία της οδηγίας Offshore Safety προς τις εταιρείες για τα εσωτερικά σχέδια έκτακτης ανάγκης.

· Προγραμματισμός επιθεωρήσεων γεωτρήσεων Πρίνου.

Χρονική Διάρκεια

Η σύμβαση που πρόκειται να συναφθεί θα είναι διάρκειας τριών (3) μηνών.

Υποβολή Προσφοράς

Οι ενδιαφερόμενοι Οικονομικοί Φορείς κατά την υποβολή της προσφοράς τους θα αναφέρουν το αντικείμενο της Σύμβασης που τους ενδιαφέρει, καθώς και τα στοιχεία τους (Ονομ/νυμο, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ, αρ. τηλεφώνου, τηλεομοιοτυπία κλπ).

Η προσφορά τους, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα κατά την κείμενη νομοθεσία δικαιολογητικά (βλ. Παράρτημα Ι), θα αποσταλεί ηλεκτρονικά στο κεντρικό email της εταιρείας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα περιέχει:

Α) την οικονομική προσφορά - προσφερόμενη τιμή (Βλ. Παράρτημα ΙΙ) η οποία θα δίδεται σε ευρώ.

· Στην τιμή θα περιλαμβάνονται οι υπέρ τρίτων κρατήσεις ως και κάθε άλλη επιβάρυνση, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

· Θα αναγράφεται το κόστος χωρίς ΦΠΑ και με ΦΠΑ.

· Θα αναγράφεται ο χρόνος ισχύος της προσφοράς.

Β) Τα Δικαιολογητικά Συμμετοχής όπως αναγράφονται στο Παράρτημα Ι.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 210-6717591

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: www.greekhydrocarbons.gr

Ειδικοί όροι

Κατά την εκτέλεση της ανάθεσης ο ανάδοχος πρέπει να τηρεί τις υποχρεώσεις του που απορρέουν από τις διατάξεις της περιβαλλοντικής, κοινωνικοασφαλιστικής και εργατικής νομοθεσίας που έχουν θεσπιστεί με το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το εθνικό δίκαιο, συλλογικές συμβάσεις ή διεθνείς διατάξεις περιβαλλοντικού, κοινωνικοασφαλιστικού και εργατικού δικαίου.

Δείτε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.greekhydrocarbons.gr/news_files/prosklisi_ekdilosis_endiaferontos_tmima_parakolouthisis_geotriseon.pdf