ΚΑΠΕ: Ημερίδα με θέμα "Προοπτικές και Προκλήσεις για την Ενεργειακή Μετάβαση στο 2030- Εξοικονόμηση Ενέργειας στο Δημόσιο Τομέα"

ΚΑΠΕ: Ημερίδα με θέμα "Προοπτικές και Προκλήσεις για την Ενεργειακή Μετάβαση στο 2030- Εξοικονόμηση Ενέργειας στο Δημόσιο Τομέα"
Παρασκευή, 26/10/2018 - 18:24
Ημερίδα με θέμα «Προοπτικές και Προκλήσεις για την Ενεργειακή Μετάβαση στο 2030- Εξοικονόμηση Ενέργειας στο Δημόσιο Τομέα», διοργανώνεται για την Τρίτη 6 Νοεμβρίου από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας. Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Capital+Vision 2018, θα παρουσιαστούν εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης, μέθοδοι ιεράρχησης των επενδύσεων, διαθέσιμες τεχνολογίες και παραδείγματα αλλαγής ενεργειακής συμπεριφοράς για τη σταδιακή ενεργειακή αναβάθμιση των δημόσιων κτιρίων. Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και η εγγραφή γίνεται με αποστολή της επισυναπτόμενης φόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , το αργότερο έως 2 Νοεμβρίου 2018. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί Athenaeum Intercontinental (Λεωφ. Συγγρού 89-93, Αθήνα) Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, την πρόσκληση και τη φόρμα εγγραφής στην ημερίδα στους παρακάτω Συνδέσμους: Πρόσκληση  Πρόγραμμα Φόρμα εγγραφής