Δημόσια Διαβούλευση ΡΑΕ: Μεθοδολογία υπολογισμού και επιβολής ρήτρας για καθυστερήσεις υλοποίησης έργων διασύνδεσης των Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών με το ΕΣΜΗΕ.

Δημόσια Διαβούλευση ΡΑΕ: Μεθοδολογία υπολογισμού και επιβολής ρήτρας για καθυστερήσεις υλοποίησης έργων διασύνδεσης των Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών με το ΕΣΜΗΕ.
Δευτέρα, 01/10/2018 - 13:32
Η ΡΑΕ, στο πλαίσιο της διαδικασίας που προβλέπεται στις διατάξεις του άρθρου 29 παρ. 1 του ν.4001/2011 (ΦΕΚ Α’ 179), ως ισχύει, θέτει σε Δημόσια Διαβούλευση το σχέδιο Εισήγησης προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την μεθοδολογία υπολογισμού και επιβολής ρήτρας σε περίπτωση καθυστέρησης υλοποίησης των έργων διασύνδεσης των Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών με το ΕΣΜΗΕ, σύμφωνα με το τρίτο εδάφιο της παρ. 9 του άρθρου 108Α του ν. 4001/2011. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  , ή εγγράφως, έως και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018. Η ΡΑΕ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ή του περιεχομένου των απόψεών του. Επίσης, θα δημοσιοποιήσει, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ.3 του άρθρου 5 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν.2690/1999, ΦΕΚ Α’ 45), το περιεχόμενο των επιστολών που υποβλήθηκαν, χωρίς αντιστοίχιση με τον κατάλογο συμμετεχόντων. Συνημμένα αρχεία
  1. Σχέδιο Εισήγησης (μέγεθος: 391,014 kb)